Ghinion domnu': azi avem restante la zahar
E ok si pudra, cuburi, vanilat...
Ghinion domnu': azi avem restante la zahar
E ok si pudra, cuburi, vanilat...
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pentru zahar, recomand brandul asta:
(cantitate fixa de zahar, nu faci exces, plus ca e brun si cica mori cu 20 de secunde mai tarziu)
Trust, but verify.
Da nu-i pacat sa o deschizi?
Daca se consuma?
Nu glumi matale, acum 2 ani am luat un pachet de camel si nu stiam sa-l deschid: gaura pe lateral, in stil democrato-occidental.
Culmea: nici vanzatoarea de la benzinarie![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
De ce nu lasi tu membrii acestui forum, sa tina preturile la "secret"? Iti place barfa? Lasa omu sa zica pe privat, mai bine trimite 10 mesaje pe privat, decat sa scrie 1 data in topic.
Asa isi face si el prieteni! Pentru ce crezi ca e PM? Pentru "magarii", "gainarii", "prosteala", ..... Repede sari pe toti, ar trebui cineva sa-ti dea peste nas. Urat!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Apropo, ti-ai schimbat numarul la masina? Nu aveai CJ 01 BOC ?
E misto si numarul asta, dar lumea te stie de bocanet!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Vine de la ZuperDAn ? sau de la visele din adolescenta?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Bai, deci lasati vrajeala.
Tom si cu mine pregatim o surpriza de proportii, un fel de box "categoria grea". Mai participa cu idei si Robroy si Matei, iar rezultatul va ajunge in toate ziarele.
Sa inceapa pariurile: ne iese? nu ne iese? ramanem niste celebri anonimi, sau intram in vizor?
Trust, but verify.
Sa curga sangeeee![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu zic sa faci topicul asta cu plata, 1E de mesaj citit. TRebuie sa aveti si voi bani de bandaje
@lovelife - bandajele nu sunt pentru noi, iar altora nu le dam bandaje, sa-si cumpere singuri, ce, suntem ONG?
ATENTIE!
Cine ghiceste despre ce este vorba, primeste pozitia 1 in google pentru ce site vrea el pe ce expresie vrea el (pe google.ro)
Trust, but verify.
Am uitat voi dezinfectati cu wisky si bandajati cu bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)