nu am vrut sa fie asa, am optat doar pentru turistii.![]()
Display Iphone - Componente si accesorii telefoane mobile.
S-a depasit putin subiectul topicului.
@Marian - atata timp cat site-ul va avea continut poate sa iti aduca si beneficii. Inainte de a te apuca insa de munca ar fi bine sa cercetezi putin piata si sa vezi cam cati ar fi interesati de geografia Asiei (sau de geografie in general), pt. ca acestia vor fi vizitatorii tai. Pe de alta parte, te poti gandi la un astfel de portal dar care sa mearga mai mult spre nisa turism care cred ca e ceva mai activa decat nisa educatie. Prezentare zone Asia, obiective turistice, unitati de cazare, informatii utile etc. La un astfel de site poti sa bagi in monetizare afilierea cu agentii de turism si afiliere cu bilete de avion.
Eu nu inteleg de ce luati intai domeniul si apoi va ganditi ce ati putea face cu el. Daca cumparati un domeniu (sau il luati gratis), ar trebui sa aveti deja un plan de bataie sau domeniul respectiv sa reprezinte un cuvant cheie (sau o expresie).
De ce sa iei geografie.asia cand cu aceleasi articole vei putea monetiza mai bine vacante.asia?
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
E frumos domeniul, dar target-ul pe Romania nu este atat de mare. Nu te poti astepta decat la cateva zeci de vizitatori pe zi. Eu in cautari pe Romania nu am gasit vreun domeniu .asia![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)