Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Cel mai tare traducator

Vizualizare arbore

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit Cel mai tare traducator

Ceva amuzant si de plans in acelasi timp.

Vara asta am fost plecat mai mult in concediu abia m-am intors, si am platit cuiva (profesor care vrea sa mai castige ceva in timpul liber) sa imi scrie si publice articole pe unele blogulri. Omul a fost foarte productiv, mi-a trimis mereu rapoarte, eu fericit ca am gasit un om muncitor, am platit la timp, apoi anticipat si am dat si un bonus consistent, ca asa imi place sa rasplatesc oamenii muncitori.

Fiind in vacanta nu am mai verficat articolele temeinic, deoarece ce imi scriese la inceput era super OK

Totusi aveam o nemultumire, dupa ce am adaugat la un site cu autoritate multe articole, "unice" constat ca traficul nu a crescut deloc, am zis ca omul nu stie seo si trebuie sa le mai aranjez eu un pic.

Ieri m-am apucat sa verific articolele, initial un pic de formatare, adaugare alt, descriere, bold, etc si apoi ia zic sa caut cum stau in google la o fraza scurta, si supriza, apare alt site dar site-ul meu nu, caut alta fraza la fel.

Apoi zic sa nu ma complic si sa folosesc copyscape.com, si aici vezi surpriza. Afurisita de copie scrisa acum mult timp este identica cu "articolul original" scris ieri.
    Avem cei mai tari traducatori, traduc identic pana si greselile gramaticale, fara sa aiba macar nevoie de sursa traducerii.

Mai caut un articol, la fel, dar avea sursa din mai multe articole, la altul avea adaugate si cate o fraza de la el.

Eu ii specificasem daca traduce de undeva sa puna sursa la sfarsitul articolului, cand ma uit la sursa indicata in articol nu avea nici o legatura.

Ii scriu un email in care ii cer frumos explicatii, nu ii spun ca este copiat tot, ci ca am gasit fraze copiate, si ca nu este posibil ca doi traducatori sa traduca identic.
    Si acum cateva ore primesc raspunsul de mai jos

Am primit, cu multa mahnire, mesajul dvs. Mi-ati replicat ca doi traducatori nu pot face aceeasi traducere: ei bine, din punctul meu de vedere o traducere (in afara celor literare unde ai mai multa larghete in a gasi cuvintele potrivite) e precum matematica, nu sinonime, nu inversiuni subiect-predicat, e litera de lege.
    Am incercat, in primul rand, sa scriu articole interesante, sa le gasesc titluri interesante, dar sa fie modeste, nu pompoase, pentru a atrage cat mai multi vizitatori, sa ma apropii prin cuvinte simple, dar "hranitoare", de sufletul oamenilor.
    Unii ne cred cretini, se pare prim ministrul nostru CopyPaste are multe copii prin invatamantul romanesc.

Ce ma intriga ca ma minte cand stie ca il pot lasa si fara celalalt loc de munca daca ii spun sefului lui care imi este ruda. Nu o sa fac niciodata asa ceva, nu vreau sa fac nimanui rau, mai ales ca are si copil mic, si nevasta nu are venituri.
    Inainte sa imi raspunda in felul asta vroiam sa ii dau banii si pe ce a "scris"(facut copy paste) si astazi, dar acum sunt tentat sa nu ii mai dau nici un ban.

Problema nu este de suma cu care am fost pacalit, care este destul de consistenta, ci de felul unor oameni, mai ales ca eu am specificat clar ca doresc articole unice

Sunt si furios, dar imi vine sa si rad in acelasi timp.

PS: Nu o sa spun despre cine este vorba, asa ca nu ma intrebati nici pe privat
    Ultima modificare făcută de lovelife; 7th September 2012 la 00:56.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sal'tare !
    De skykery în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th September 2011, 20:23
  2. sal'tare
    De Otto în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th May 2008, 21:27
  3. super tare - ce idee super tare !
    De anunturi_gratuite_ro în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 20