Ajuns pe la un 112 kg, m-am decis sa mai cedez vreo 20 acolo, ca n-o fi sfarsitul lumii, iar Swimathonul (eveniment caritabil in care mai multi participanti - inotatori - parcurg cat mai multe lungimi de bazin pentru a strange bani in contul cauzei alese) a venit la tanc, fiind totodata si un real impuls intru indepartarea surplusului de greutate.
Pana in acest moment, am strans aproximativ 450 de lei (la rotund), obiectivul meu fiind acela de a dona minim 600 de lei. Cum pana la aceasta suma nu mai e mult, m-am gandit ca se gaseste printre voi persoane dispuse sa renunte la banii de biscuiti, tigari, inghetata, etc. pentru a duce la bun sfarsit aceasta incercare a mea. Cauza pentru care inot (Tarita Ioan) se numeste 'Zambete pentru copii', iar banii pot fi donati fie prin intermediul siteului (ultima data cand a verificat un coleg, nu prea mergea), fie direct in contul meu personal, eu urmand ca mai apoi sa va prezint chitanta la finalul evenimentului.
Pentru mai multe intrebari, va stau la dispozitie pe PM sau mail la relansat yahoo com. Mersi.