Problema e in felul urmator.
Am 120 de fisiere ce trebuiesc arhivate in format .zip
E cam peste mana sa stau sa le arhivez pe fiecare in parte.
Are cineva o solutie astfel incat sa le pot arhiva pe fiecare separat cu o singura comanda?
Problema e in felul urmator.
Am 120 de fisiere ce trebuiesc arhivate in format .zip
E cam peste mana sa stau sa le arhivez pe fiecare in parte.
Are cineva o solutie astfel incat sa le pot arhiva pe fiecare separat cu o singura comanda?
Asa ai incercat (?):
Probezi eventual cu 3 - 4 fisiere deodata ca sa vezi daca totul e-n regula. In caz ca nu merge, poti incerca sa-ti faci treaba cu Batch Zip Toolkit.1. Select all of your files
2. Right click on the selected files and select Add to Archive
3. In the box that comes up, click on the Files tab at the top
4. At the bottom of the box you should see something that says "Put each file to separate archive" with a check box next to it
5. Check the box and then click ok
Multumesc @Bogdan Calin.
M-am uitat de foarte multe ori urmand calea descrisa de tine dar n-am vazut niciodata punctul 4"Put each file to separate archive"
Hahahha, RoManiac.zip. Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta!
Scuze de offtopic, dar vroiam sa zic ca meriți 1000 de reputații pozitive pentru răspunsul tău![]()
De multe ori am avut nevoie de asta și nu am știut că se poate.
Mersi, Alex, apreciez si ma bucur ca si tie ti-a fost de folos. Mai am 999 de luat
.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Mersi frumos, Claudiu.
Pentru cei familiarizati cu Total Commander
Se selecteaza fisierele/directoarele =>File => Pack => se bifeaza "Create separate archives, one per selected file/dir" => Ok
Pentru cei care vor sa se familiarizeze cu Linux (sau cu orice sistem Unix)
Cod:find -type f -exec tar cvfz {}tar.gz {} \;
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)