Postat īn original de
tymbark
haha... Kidu din start nu-i de acord, pt ca Penguin e update, nu penalizare. Eu imi sustin parerea ca daca ai pierdut cateva sute de pozitii in urma pinguinului este penalizare. Este un update, dar conform noului update, site-ul tau este considerat spam si este penalizat. Cred ca-s abureli astea cu trimiterea pe pagina 50 a rezultatelor pt "de-evaluarea link-urilor", hai sa fim seriosi, nu suntem copii mici sa ne amagim unul pe altul cu povesti dintr-astea. Adica, pt aproape orice cuvant, indiferent de competitia sa, cu keyword-ul in title si de 1-2 ori in pagina, plus 1-2 backlink-uri ar trebui sa fii fara pb in top 100. Deja, daca inaintea ta apar pagini cu tag-uri de pe site-uri de stiri sau anunturi online, atunci e clar ca-i vb de o penalizare, si nicidecum despre o simpla scadere in ranking-uri.
Tu ai vre-un site penalziat sau vb sa te aflii in treaba?
Eu am site penalizat cu 50+, si cand am zis de acest tip de penalizare, am vb pe caz concret. Ai vre-un site penalizat, sau?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat īn original de
lovelife
Un articol foarte slab, un articol care nu spune mai nimic valoros
ia vezi al cui e site-ul ?
)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat īn original de
Seph
Am avut in trecut probleme cu o penalizare pentru mai multe site-uri si a fost ridicata doar dupa un update serios din partea google cu toate ca le-am dat vreo 4-5 recosideration requests in timp, explicand in detaliu problemele.
Ma astept la acelasi lucru si de la penguin, am corectat toate problemele la un site penalizat, am dat reconsideration, au raspuns ca nu au gasit nimic legat de spam (mesaj automat), acum sper sa ridice penalizarea la un update major.
4 sau 5? Maxim din ce stiu eu sunt 3! Ti-a scos penalizarea dupa 4, sau 5?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.