Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: O solutie de redresare

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data īnscrierii
    6th October 2010
    Vārstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat īn original de Seph Vezi Post
    Cand va fi urmatorul update de genul penguin?
    Matt Cutts ar fi spus ca in fiecare luna exista cate un update minor Penguin si Panda, facut probabil ca sa corecteze anomaliile prezente in SERPS.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data īnscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Pai la ce rezultate idioate sunt acum pt unele cautari, cred ca un update minor nu-i suficient. De cand sunt eu n-am pomenit ca pe pag 2 de rezultate, 8 din 10 sa fie de la acelasi site, doar pt simplul fapt ca are keyword-ul in title la toate paginile. Penguin idiot. De panda nu mai zic, vor sa elimine continutul duplicat, insa apar uneori mai sus decat articole ok anunturi pe site-uri sau bookmark-uri. 2 update-uri esuate complet, parerea mea.
    Signatura lipsa

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data īnscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Am avut in trecut probleme cu o penalizare pentru mai multe site-uri si a fost ridicata doar dupa un update serios din partea google cu toate ca le-am dat vreo 4-5 recosideration requests in timp, explicand in detaliu problemele.

Ma astept la acelasi lucru si de la penguin, am corectat toate problemele la un site penalizat, am dat reconsideration, au raspuns ca nu au gasit nimic legat de spam (mesaj automat), acum sper sa ridice penalizarea la un update major.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data īnscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat īn original de tymbark Vezi Post
    haha... Kidu din start nu-i de acord, pt ca Penguin e update, nu penalizare. Eu imi sustin parerea ca daca ai pierdut cateva sute de pozitii in urma pinguinului este penalizare. Este un update, dar conform noului update, site-ul tau este considerat spam si este penalizat. Cred ca-s abureli astea cu trimiterea pe pagina 50 a rezultatelor pt "de-evaluarea link-urilor", hai sa fim seriosi, nu suntem copii mici sa ne amagim unul pe altul cu povesti dintr-astea. Adica, pt aproape orice cuvant, indiferent de competitia sa, cu keyword-ul in title si de 1-2 ori in pagina, plus 1-2 backlink-uri ar trebui sa fii fara pb in top 100. Deja, daca inaintea ta apar pagini cu tag-uri de pe site-uri de stiri sau anunturi online, atunci e clar ca-i vb de o penalizare, si nicidecum despre o simpla scadere in ranking-uri.
    Tu ai vre-un site penalziat sau vb sa te aflii in treaba?

Eu am site penalizat cu 50+, si cand am zis de acest tip de penalizare, am vb pe caz concret. Ai vre-un site penalizat, sau?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de lovelife Vezi Post
    Un articol foarte slab, un articol care nu spune mai nimic valoros
    ia vezi al cui e site-ul ? )

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat īn original de Seph Vezi Post
    Am avut in trecut probleme cu o penalizare pentru mai multe site-uri si a fost ridicata doar dupa un update serios din partea google cu toate ca le-am dat vreo 4-5 recosideration requests in timp, explicand in detaliu problemele.

Ma astept la acelasi lucru si de la penguin, am corectat toate problemele la un site penalizat, am dat reconsideration, au raspuns ca nu au gasit nimic legat de spam (mesaj automat), acum sper sa ridice penalizarea la un update major.
    4 sau 5? Maxim din ce stiu eu sunt 3! Ti-a scos penalizarea dupa 4, sau 5?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    50
    Data īnscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Nu am site propriu (site serios, nu site pe care fac teste) care este penalizat, insa ma ocup de unul pe .de care este penalizat, si am inceput sa scot link-urile spam si sa cer reconsiderare. Nu vb ca sa ma aflu in treaba. Faptul ca tu ai 200+ site-uri nu-ti da dreptul sa iti dai aere de superioritate aici. Bineinteles, trec peste "aflii" si "vre-un"....

Da, site-ul este al meu, care-i pb? Nu-ti place, nu-l citi. Nu te obliga nimeni sa fii de acord cu ce spun eu. Daca m-as apuca sa critic si eu toata rah..urile pe care le-am citit pe diverse bloguri si chiar si aici pe unele topicuri, probabil n-as avea timp sa ma mai ocup si de alte chestii. Dar na, fiecare cu parerea lui, unde am avut ceva de zis, am zis-o frumos, daca am fost de acord am apreciat. Na, fiecare cu stilul lui.

Daca-mi aduc bine aminte, cand ai avut pb cu un site penalizat, am incercat sa-mi dau cu parerea, sa te ajut cu un sfat, nu am facut misto de tine ca ti-a penalizat google site-ul. Ma rog, atitudinea ta este oarecum ciudata, avand in vedere ca nu te-am deranjat cu nimic. Sincer, ma asteptam la ceva mai mult din partea ta.
    Signatura lipsa

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat īn original de tymbark Vezi Post
    Nu am site propriu (site serios, nu site pe care fac teste) care este penalizat, insa ma ocup de unul pe .de care este penalizat, si am inceput sa scot link-urile spam si sa cer reconsiderare. Nu vb ca sa ma aflu in treaba. Faptul ca tu ai 200+ site-uri nu-ti da dreptul sa iti dai aere de superioritate aici. Bineinteles, trec peste "aflii" si "vre-un"....

Da, site-ul este al meu, care-i pb? Nu-ti place, nu-l citi. Nu te obliga nimeni sa fii de acord cu ce spun eu. Daca m-as apuca sa critic si eu toata rah..urile pe care le-am citit pe diverse bloguri si chiar si aici pe unele topicuri, probabil n-as avea timp sa ma mai ocup si de alte chestii. Dar na, fiecare cu parerea lui, unde am avut ceva de zis, am zis-o frumos, daca am fost de acord am apreciat. Na, fiecare cu stilul lui.

Daca-mi aduc bine aminte, cand ai avut pb cu un site penalizat, am incercat sa-mi dau cu parerea, sa te ajut cu un sfat, nu am facut misto de tine ca ti-a penalizat google site-ul. Ma rog, atitudinea ta este oarecum ciudata, avand in vedere ca nu te-am deranjat cu nimic. Sincer, ma asteptam la ceva mai mult din partea ta.
    Eu te sustin, sunt prea multi care isi dau cu parerea aiurea aici pe forum, desi sunt si rugati sa fie mai amabili.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    50
    Data īnscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

merci Na, oricine are dreptul sa-si expuna parerea, dar macar sa o faca intr-un mod mai civilizat, fara a jigni aiurea pe altii. Oricum, fiecare cu personalitatea lui, asta nu se poate schimba, dar atitudinea da. Vorba lui Zig Ziglar: "Your attitude, not your aptitude, will determine your altitude".
    Signatura lipsa

Tom
    Reputatie:
    131
    Data īnscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@tymbark, Nu ma intereseaza o polemica cu tine, pentru ca nu am nimic cu tine personal. MA DERANJEAZA "sfaturile" neargumentate, si PROSTEALA.

Renunta la explicatii ce contin : " kidu nu e de acord" - fara argumente, " eu imi sustin parerea" - cu ce argumente? "site-ul tau este considerat spam si este penalizat" - cu ce argumente?
    " cred ca-s abureli astea" - argumente?, " e clar ca-i vorba de penalizare" - argumente?

Pur si simplu ai o fraza plina de ineptii, fara nici un argument, si mai grav, nici nu ai experienta cu site-uri penalizate( Panda, Pinguin, Crocodilu....) ca sa poti oferii sfaturi.

Iti dai cu "parerea" pe un topic unde cineva cauta "o SOLUTIE", iar solutiile tale se rezuma la : "kidu nu e de acrod", " cred ca-s abureli", "e clar ca"...... fara un exemplu, argument, studiu, test...... FARA NIMIC!

Repet, nu am nimic persoanal cu tine, e o problema generala pe forum, care trebuie rezolvata.

DA, ti-ai dat cu parerea despre un site penalizat, dar daca citesti acum ce mi-ai scris, o sa intelegi exact ca ceea ce zic eu, este CORECT = " Iti dai cu parerea fara pic de experienta!"
    Nu-ti citesc site-ul, dar citesc forumul, si nu-mi place faptul ca pur si simplu "iti dai cu parerea" pe subiecte care TE DEPASESC complet. Ce sa inteleaga membrii noi?

Tu vb doar pe un topic despre site-ul tau

Din cauza asta, (sfaturi, pareri, aberatii, sugestii .... fara nici un argument) au ajuns topicuri precum "hello" cele mai populare pe un forum SEO.
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th June 2012 la 13:35.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    50
    Data īnscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat īn original de Tom Vezi Post
    " eu imi sustin parerea" - cu ce argumente?
    argumentul este simplu: indiferent cat de multe link-uri spam ti-ar devalua, nu poti sa pici sute de pozitii, in conditiile in care apar mai sus ca tine anunturi si alte pagini useless. Deci in cazul asta, clar este vb de penalizare. Sincer, ma asteptam la mai multe de la tine... doar ai peste 200 de site-uri...

Ma rog... ma bucur ca n-am experienta asa mare cu penalizarile... E un semn bun, cred. E bine sa ai parte si de penalizari, ca sa inveti din ele, dar daca deja devii expert in penalizari si iti penalizeaza google jumate din site-uri la fiecare update, inseamna ca ceva nu faci bine.

bulinele verzi pe care le vezi nu le-am luat postand doar pe topicuri despre site-ul meu sau pe topicuri de "hello". Nu cred ca am postat pe mai mult de 1-2 topicuri de "hello", pt ca nu de asta-s pe forum. Din ce cauza au ajuns astea cele mai populare nu-mi pasa.

As zice sa-ti vezi de site-urile tale penalizate, cu care ai capatat atata experienta si sa-i lasi si pe ceilalti mai "mici" sa invete.
    Signatura lipsa

Tom
    Reputatie:
    131
    Data īnscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vārstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@ tymbark, polemica o putem dezvolta pe PM. Pentru " O solutie de Redresare" as astepta macar o solutie argumentata, si REPET nu explicatii gen: " kidu nu e de acord" - fara argumente, " eu imi sustin parerea" - cu ce argumente? "site-ul tau este considerat spam si este penalizat" - cu ce argumente? " cred ca-s abureli astea" - argumente?, " e clar ca-i vorba de penalizare" - argumente?

Iar raspunsul tau e "la caterinca":

" eu imi sustin parerea" - cu ce argumente?

"argumentul este simplu: indiferent cat de multe link-uri spam ti-ar devalua, nu poti sa pici sute de pozitii, in conditiile in care apar mai sus ca tine anunturi si alte pagini useless. Deci in cazul asta, clar este vb de penalizare"-

Tu intelegi ceva din ce scrii? Ca vad ca pentru tine e clar!

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Exista vreo solutie?
    De alexxmit īn forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th April 2011, 09:13
  2. mereu exista o solutie.
    De Krm īn forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th January 2010, 00:42
  3. ce solutie de monetizare sa aleg?
    De username īn forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th June 2009, 22:53
  4. PrestaShop, stand-alone sau solutie hostata ?
    De hl2u īn forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd May 2009, 11:58
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th May 2008, 17:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •