Postat în original de
newbb1e
1.cumpara 10 ha de teren agricol.avand in vedere ca preturile caselor/apartamentelor vor ajung la pretul din anii 2000 terenul agricol ramane o investitie buna.
cred ca din 10 ha ai lua subventie pe an 1 000 euro.parintii mei au luat de pe 5 ha terenul fiind nelucrat.ideea e ca trebuie sa treaca de anumite filtre la APIA din cate tin eu minte, adica trebuie sa fie curatat etc...
Din cate cunosc, pentru a obtine subventia pentru terenurile agricole, trebuie sa le lucrezi. Si crede-ma, nu e tocmai de colea investitia in 10 ha de teren agricol. Daca nu ai utilajele tale, aratul, discuitul, semanatul, semintele, prasitul, recoltatul, ingrasamintele , etc, te duc undeva la 2000 de lei la hectar. Iar daca ai un an prostm iesi in gaura. Deci ... trebuie gandita cu atentie aceasta treaba. In plus, e cam greu sa manageriezi o asemenea afacere daca tu stai in Bucuresti, iar terenul il ai la 100 de km . Ar trebui practic sa te reloci acolo.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!