Postat în original de
Cristi Ursut
E un management defectuos al faimei, timpului si mai ales al banilor. Cred ca toti (sau oricum, majoritatea) dam cu capul de pragul de sus cateodata, pentru ca cel mai bine inveti din greseli. Palaghianu e tanar. Are vreme sa se ridice la loc, daca o fi invatat ceva din asta.
Categoric ai dreptate. Si repet, acest thread l-am deschis pentru a-i face un dus rece. Nu faptul ca nu s-a incadrat in termen m-a deranjat, ci faptul ca nu a catadicsit sa incerce macar sa aduca o justificare intarzierii sale. Pur si simplu m-a ignorat 
Sper sa invete ceva din asta si sa nu repete greselile, pentru ca daca o buna reputatie se cladeste greu, de pierdut o poti pierde extrem de repede.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Acum vad si reactia lui @palaghianu.
Andrei, sper sa tragi invatamintele care trebuiesc trase. Atat. In ceea ce priveste articolele, hai sa vedem daca de data asta vei respecta noul termen 
In ceea ce priveste comunicarea, era de ajuns ca cele puse de tine pe tapet in acest topic sa mi le fi explicat intr-un mail si acest thread nu ar mai fi existat. Era mai elegant asa. Tu ai ales sa faci precum strutul.
De bani nu am nevoie sa mi-i trimiti, sunt plata pentru munca ta (nelivrata inca ce e drept) . Daca vrei sa iti speli un pic pacatele, insa, ii poti trimite la aceasta adresa de paypal: claudiu.bita[at]gmail.com . El are mai mult nevoie de ei decat mine. O sa apreciez sincer acest lucru daca se va intampla.
Ultima modificare făcută de Robert; 5th March 2012 la 19:11.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!