Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Rusinica Palaghianu, din ciclul asa NU !

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

E un management defectuos al faimei, timpului si mai ales al banilor. Cred ca toti (sau oricum, majoritatea) dam cu capul de pragul de sus cateodata, pentru ca cel mai bine inveti din greseli. Cel putin si eu am facut prostiile mele (a se citi "mi-am luat lumea in cap la un momentdat"), insa important a fost ca am avut grija sa ma trezesc la timp si sa nu sufere nimeni din asta (exceptandu-ma pe mine ) sau sa altfel spus, sa nu observe nimeni din jurul meu.

Palaghianu e tanar. Are vreme sa se ridice la loc, daca o fi invatat ceva din asta.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 5th March 2012 la 17:46.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

aliceee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    139
    Putere Rep
    27

Implicit

Poate ca si-a luat pe cap mai multe decat poate duce ....

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Postez pentru a-mi cere scuze in primul rand lui @roby si apoi, tuturor celor care nu le-am livrat la timp comenzile. Da, am intarziat, insa chiar eram convins ca trebuie sa public articolele pana la sfarsitul saptamanii care tocmai a trecut. Nu e vorba ca nu am chef de munca, nu e vorba ca vreau sa insel doamne fereste pe cineva, nu e vorba ca am vazut prea multi bani in mana si de acum pot sa-mi bat joc de oricine vreau eu.

Intradevar, te-am contactat pentru o suma mica pe paypal si puteam sa returnez banii pe card, chiar in acel moment. Am convenit pana la urma sa scriu acele articole, cu un alt gand insa. Mai lucrez cu doua fete si am zis ca daca tot e sa fie o comanda, le mai dau si lor ca au nevoie de bani. I-am si dat o suma rotunda Madalinei pentru ce a scris in decurs de o luna plus suma de la tine, cu promisiunea de la ea ca miercuri imi termina articolele. Miercuri insa am dat-o la disparuti si cand in sfarsit am dat de ea. mi-a spus ca a avut ceva probleme si nu le-a putut scrie. Cam asa sta treaba, in prima faza. Articolele le va scrie in seara asta si maine si tot maine le voi publica pe toate. Daca esti de parere ca iti acopera pagubele, voi returna deasemenea si suma, ca nu despre asta este vorba.

In al doilea rand, vreau sa-ti spun ca nu am avut nici o secunda intentia de a fi impertinent in vreun fel si nici nu am ignorat mesajele. Pur si simplu, apar unele "probleme" enumerate de domnul 1nesco. Din nou, imi cer scuze si promit ca o sa incerc sa administrez cat mai precis aceasta treaba la care m-am inhamat.

@haos, nu ai castigat nici un pariu. Am invatat eu insa ca de acum sa lucrez doar eu pentru mine si sa nu-mi mai complic viata incercand sa ajut fara sa fiu ajutat.

@Kidu, in perioada in care luam pachetele de la tine, aveam inca multe si nu le-am terminat asa cum mi-am fost propus. Si tie iti datorez niste scuze.

@MaXz, nu e nevoie neaparat de pareri de genul, insa te asigur ca nu e deloc asa. Inca sunt un om normal si cu picioarele pe pamanty care incearca sa impace si scoala si un part-time la o televiziune pe post de cameraman si o prietena si job-ul care imi asigura banii.

Daca am omis ceva, revin.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    E un management defectuos al faimei, timpului si mai ales al banilor. Cred ca toti (sau oricum, majoritatea) dam cu capul de pragul de sus cateodata, pentru ca cel mai bine inveti din greseli. Palaghianu e tanar. Are vreme sa se ridice la loc, daca o fi invatat ceva din asta.
    Categoric ai dreptate. Si repet, acest thread l-am deschis pentru a-i face un dus rece. Nu faptul ca nu s-a incadrat in termen m-a deranjat, ci faptul ca nu a catadicsit sa incerce macar sa aduca o justificare intarzierii sale. Pur si simplu m-a ignorat
    Sper sa invete ceva din asta si sa nu repete greselile, pentru ca daca o buna reputatie se cladeste greu, de pierdut o poti pierde extrem de repede.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Acum vad si reactia lui @palaghianu.
    Andrei, sper sa tragi invatamintele care trebuiesc trase. Atat. In ceea ce priveste articolele, hai sa vedem daca de data asta vei respecta noul termen
    In ceea ce priveste comunicarea, era de ajuns ca cele puse de tine pe tapet in acest topic sa mi le fi explicat intr-un mail si acest thread nu ar mai fi existat. Era mai elegant asa. Tu ai ales sa faci precum strutul.
    De bani nu am nevoie sa mi-i trimiti, sunt plata pentru munca ta (nelivrata inca ce e drept) . Daca vrei sa iti speli un pic pacatele, insa, ii poti trimite la aceasta adresa de paypal: claudiu.bita[at]gmail.com . El are mai mult nevoie de ei decat mine. O sa apreciez sincer acest lucru daca se va intampla.
    Ultima modificare făcută de Robert; 5th March 2012 la 19:11.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

O sa incerc sa respect tot ce am spus mai sus. Deasemenea, pentru a trimite banii la persoana respectiva nu exista un cont? Pe paypal, nu am niciodata, de aia am si apelat atunci la tine cu paypal.
    Iar pentru thread, iti chiar multumesc. Nu ma dau in laturi de la a "beneficia" de acest dus rece ci il accept ca pe o plata pentru greselile pe care recunosc ca le-am facut. Pe viitor o sa fiu mai atent si o sa incerc sa lucrez doar eu, ca sa se sparga oalele doar in al meu cap.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Iata si contul:
    Cont RAIFFEISEN BANK, sucursala Zimnicea, judetul Teleorman, titular cont Bita Verginia Doina: RO76 RZBR 0000 0600 0743 2135

Off hte records, daca ai cardul verificat, poti plati via paypal direct cu fondurile de pe card. Dar banuiesc ca deja stiai acest lucru.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Cu card in cont de paypal? Nu, asta nu stiam. Nu uit insa si saptamana asta trimit banii in acel cont. Mersi!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    O sa incerc sa respect tot ce am spus mai sus. Deasemenea, pentru a trimite banii la persoana respectiva nu exista un cont? Pe paypal, nu am niciodata, de aia am si apelat atunci la tine cu paypal.
    Iar pentru thread, iti chiar multumesc. Nu ma dau in laturi de la a "beneficia" de acest dus rece ci il accept ca pe o plata pentru greselile pe care recunosc ca le-am facut. Pe viitor o sa fiu mai atent si o sa incerc sa lucrez doar eu, ca sa se sparga oalele doar in al meu cap.
    Nu stiu ce va place sa lucrati in "echipa" . Intotdeauna a fost cel mai bine singur, tu creezi, tu raspunzi. Pana si fratii se cearta si ajung sa ia jumi-juma si fiecare cu partea lui.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    315
    Putere Rep
    30

Implicit

Mda, pentru asta un +. Imi e ciuda insa ca e foarte buna prietena si n-am ce-i face, dar in acelasi timp imi e ciuda si pe faptul ca se ajunge la ce s-a ajuns acum. Asa ca o sa trebuiasca sa lucrez singur singurel.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Update.
    Super multumit de coleg
    Aseara mi-a trimis cateva articole impecabile, tot la 2 euro, de peste 400 cuvinte.
    Unii oameni invata si depasesc asteptarile (in bine). Ca idee, il recomand.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Din ciclul "Zoso e taran"
    De matei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st March 2011, 20:23
  2. Din ciclul "ce spam mai primim"
    De doro în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th March 2010, 08:41
  3. Rusinica, Neogen!
    De myamar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2006, 12:18

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •