Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Script 5 star rating

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    44
    Posturi
    223
    Putere Rep
    32

Implicit Script 5 star rating

Salut, imi poate recomanda cineva un script de rating care sa foloseasca microdata si sa fie acceptat de google pentru Rich Snippets?

Ma intereseaza sa il implementez in joomla.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    29

Implicit

daca ai o nisa "usoara", gen retete, filme, reviews poti implementa microformats, asta daca nu vrei neaparat microdata. Poti si cu RDFa dar si cu schema.org. Pana ne raspunzi tu ca sa te ghidam exact catre pagina cu explicatii, vreau sa va arat ceva care nu stiu exact cum e facut, poate stiti voi .
    Pe google.co.uk dati search la seo si uitati-va la al 4-lea rezultat. Are 13 reviews, e singurul cu stelute. L-am verificat aici Webmaster Tools - Rich Snippets Testing Tool si mi-a zis ca are cod de la schema.org, AggregateRating - schema.org . Dar pe site niciunde script de rating Doar review-uri primite si probabil notate cu 5 stele. E posibil sa bagi asa ceva, gen : afiseaza-mi 5/5 pentru 10 review-uri si asa sa apara in serp ?

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Madison Vezi Post
    daca ai o nisa "usoara", gen retete, filme, reviews poti implementa microformats, asta daca nu vrei neaparat microdata. Poti si cu RDFa dar si cu schema.org. Pana ne raspunzi tu ca sa te ghidam exact catre pagina cu explicatii, vreau sa va arat ceva care nu stiu exact cum e facut, poate stiti voi .
    Pe google.co.uk dati search la seo si uitati-va la al 4-lea rezultat. Are 13 reviews, e singurul cu stelute. L-am verificat aici Webmaster Tools - Rich Snippets Testing Tool si mi-a zis ca are cod de la schema.org, AggregateRating - schema.org . Dar pe site niciunde script de rating Doar review-uri primite si probabil notate cu 5 stele. E posibil sa bagi asa ceva, gen : afiseaza-mi 5/5 pentru 10 review-uri si asa sa apara in serp ?
    De ce ar trebui neaparat script de rating? Codul generat e acelasi.

Cod:
    <span itemtype="http://schema.org/Product" itemscope="">
              <span itemprop="name"><strong>SEO</strong></span> Services
              <span itemtype="http://schema.org/AggregateRating" itemscope="" itemprop="aggregateRating">
      rated <span itemprop="ratingValue">5</span> / 5
      based on <span itemprop="reviewCount">13</span> <br><a rel="nofollow" href="http://www.justsearchseo.co.uk/about-us/testimonials">customer reviews at Just Search</a> </span>
    </span>

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rating Guidelines
    De 100R în forumul Google
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 21st October 2011, 00:37
  2. Stelele de rating review si CTR-ul
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th October 2011, 09:04
  3. Plugin wordpress - Rating
    De Prometeu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st October 2010, 08:41
  4. NBA All Star Game
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th February 2008, 20:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.