Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 81

Subiect: ACTA un fel de SOPA

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Repet toate aceste informatii vor fi prelucrate doar atunci cand cineva vrea sa te stranga de oua, de exemplu pentru ca vrei sa faci publica o informatie (insotita de dovezi) de genul ca OBAMA a primit de la prietenii ovrei o spaga consitenta ca sa ratifice ACTA.
    Dar cum nu se pot lega de tine ca vrei sa faci aceasta informatie publica, verifica tot ce ai facut tu pe net din 2012 pana in 2020 si verifica cum si unde ai incalcat legea, si apoi te cheama la o cafea in care iti explica ca esti pasibil de 5 ani de puscarie, dar de care poti scapa usor daca declari ca era o informatie falsa sau taci din gura.
    Sau sa spunem ca esti in guvern ai o functie de decizie importanta si de tine depinde daca se da drumul la Rosia Montana sau nu, la fel se vine cu acele dovezi, si brusc te transformi in sustinator al celor de la Rosia Montana, chiar daca pana ieri ai refuzat sa dai autorizatie la asa ceva.
    Acum intelegi 1nescu pericolul adevarat. Oamenii vor deveni santajabili si controlabili
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Prea multe conspiratii.
    Daca se aplica acta in romania, in max 2 luni jumate din abonati sunt desfiintati. Si asta efectiv din prostia utilizatorilor.
    Ori e, ori nu e lege.
    + site-urile cu continut "declarat piratat" se vor inchide pana vor face curatenie (5-10 ani?).
    Youtubu pica primul. M-as mira
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

adi.nechifor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    15
    Posturi
    30
    Putere Rep
    29

Implicit

Nici eu nu vreau sa ma gandesc la conspiratii, cu toate ca orice e posibil. Ideea e ca nu as vrea sa fie ratficata aceasta lege, deoarece spatiul asta numit internet, care e cam ultimul in care inca mai ai libertate extinsa, ar deveni mult prea strict. Cu toate ca eu sunt de parere ca multi dintre politicieni isi doresc si o sa faca tot posibilul ca legea asta sa treaca, pentru ca ei isi doresc in general sa exercite un control tot mai mare asupra noastra.

Poate ca nu mai stiu ai nostri cum sa mai faca o combinatie si se gandesc sa faca puscarii private ca in SUA, puscarii care trebuie umplute. In SUA sunt pline de oameni care s-au "jucat" cu iarba, la noi vor fi cu internauti.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Impresii dupa cafea 3.
    Efectiv nu vad cum se poate aplica.
    In concluzie, asa cum au facut televiziunile trafic (audienta se zice la ei) cu manifestatiile din bucuresti (aseara am vazut titlu stire "a 3-a saptamana de proteste"), ceva de genu se face si in online.
    Subiect tare, multe articole, putine fapte.
    Seamana tare mult cu discutiile pe tema pasapoartelor biometrice. Macar aia s-au linistit
    Urmeaza valentine's day, dragobete,martisor si discutii pe tema inundatiilor inevitabile, apoi turismul de paste.
    Sper sa gresesc.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Exclamation In atentia detinatorilor de website-uri (ACTA related)

Nu stiu cat de utila si actuala este informatia insa, comprimata la modul acesta, sper sa fie de ajutor multora: In atentia detinatorilor de website-uri (ACTA related)
    --
    PS: initial am vrut sa fac new thread in 'Social' dar cred ca se incadreaza destul de bine si aici. Rog un admin sa decida daca este sa nu cazul de a muta.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

si astea sunt numai unele dintre implicatii
    Pentru majoritatea dintre noi daca intra in vigoarea legea ar trebui sa ne orientam spre alte afaceri in offline pentru ca afacerile noastre online pot disparea oricand. Concurenta va va cauta de materiale pentur care sa nu aveti drepturi de autor iar in cazul in care aveti absolut la tot (foarte putin probabil) va poate inscena o altfel de incalcare si ati iesit din afacere. Atentie in ACTA nu exista prezumtia de nevinovatie, toti oamenii sunt potential infractori fara dreptul la aparare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    50
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Desi nu sunt convins de felul in care va fi inteles punctul 5 (Furnizorii de servicii Internet sau de servicii de găzduire vă pot elimina site-ul web în cazul în care consideră că orice aspect al acestuia poate reprezenta o încălcare directă sau indirectă a legii. ), va presupune presiuni, tachinari sau sanctiuni (ceea ce mi se pare aberant) catre providerii de astfel de servicii. Daca dreptul de a considera o incalcare sau nu revine exclusiv furnizorului, fara a fi strans de ouă sau amenintat cu tot felul de sanctiuni sau actiuni, ar fi mai usor (sper) pentru cei care au site-urile gazduite in Romania sa se ajunga la situatii in care sa nu fie nevoiti sa stearga site-ul(rile) vs varianta US hosted unde ar fi mai usor/rapid sanctionati.
    Cu timpul vom avea si raspunsul.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

cos_raq este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    173
    Putere Rep
    36

Implicit

11 februarie, Universitate ora 17.00 protest Stop ACTA. Eu particip!
    Bijuterii Accesibile si un Petshop Online :)

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. wikipedia.org - NO SOPA
    De pushtius1 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 22nd January 2012, 13:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •