When Charles deGaulle decided to retire from public life, the British ambassador and his wife threw a gala dinner party in his honor.
At the dinner table, the Ambassador's wife was talking with Madame deGaulle:
"Your husband has been such a prominent public figure, such a presence on the French and international scene for so many years! How quiet retirement will seem in comparison. What are you most looking forward to in these retirement years?"
"A penis," replied Madame deGaulle.
A huge hush fell over the table. Everyone heard her answer... and no one knew what to say next. Le Grand Charles leaned over to his wife and said, "Ma cherie, I believe ze English pronounce zat word, 'appiness!'
Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru, si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci? - Il impusti pe manelist. De 2 ori
-Cite persoane lucreaza in biroul acesta?
-Cu sef cu tot, cinci.
-Deci, fara sef, patru?
-Nu, fara sef nu lucreaza nimeni.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Clasa de maghiari la ora de romana:
-Gyury, spune, te rog, o propozitie
-Duminica me duc la pedure
-Gyury draga, da nu-i bine
-Atunci nu me duc
Arde un CAP in timp ce paznic era Feri. Vine securitatea, militia .
Ii chestioneaza pe toti si vine si randul lui Feri.
-Feri, tu ai dat foc CAP-ului?
-Tovarasu eu facut numa ce scris acolo pe tabla!
-Ce e scris pe tabla mai Feri?
- Ashe Feri
De Foc!
Intr-o mare catredala din NY se rugau doua persoane:
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari,sa scap de faliment,sa imi refac afacerea....fa ceva Doamne....
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate miine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne.....
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze !!
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)