Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Criza sau lacomie ?

Afișare hibrid

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit Criza sau lacomie ?

Desi nu sunt un membru foarte vechi aici pe forum ( precum Kidu, Dan etc ) am totusi vechimea necesara sa spun care sunt dupa parerea mea schimbarile pe SEOPEDIA.

Au aparut foarte multi membri noi interesati doar de marketplace. Pana aici nu este nici o problema, singurul lucru ce il consider neplacut este faptul ca inainteaza tot felul de oferte "chinezesti", link-uri de calitatea foarte slaba la preturi de nimic.

Sunt sigur ca avem destule persoane foarte pricepute pe forum care stiu sa aprecieze calitatea unui BL, dar sunt care vand doar pentru a face 2 3 euro si care cumpara doar pentru ca este ieftin.

Primesc si fac totodata tot felul de oferte, dar de multe ori raspunsurile sunt ( am oferta mai buna ) sau am gasit la un pret mai mic ( desi cu aceasi bani circa acum 1 an se cumpara 1 singur advertorial/link pe cand acum se ofera 2 3 ).

Chiar daca am pus drept exemplu cazul meu, sunt de parere ca multe persoane sunt de acord cu ceea ce spun.

PS: Stiu ca fiecare cumpara ce vrea, dar totusi .. cei care considera ca piata a scazut foarte mult din cauza acestori webmasteri de "slaba calitate" as ruga sa spuna cam care ar fi solutia ca sa scapam de acesti membri interesati sa se imbogateasca vanzand chinezarii !

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    65

Implicit

Daca ar evolua si romania precum china... Nu te mai lua pls de poporul chinez.
    Ai tu dreptate cu maketplace si supraofertarea, dar nu ai ce le face: cat timp respecta regulamentul, e ok.
    Sunt tineri si invata
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Ma scuzi nu ma refer la poporul chinez, ma refeream doar la modul de a zice !

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Sincer marea majoritatate a link-urilor nu valoreaza mai nimic . SI astea ale mele sunt chinezesti : 9E/an link PR3 | 5E/an link PR1 , la 5E/an pr1, fara prea multe OBL si si pozitii bune ? NIci la pretul asta nu se inghesuie lumea , pentru ca is Romania nici piata nu prea exista.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Sincer marea majoritatate a link-urilor nu valoreaza mai nimic . SI astea ale mele sunt chinezesti : 9E/an link PR3 | 5E/an link PR1 , la 5E/an pr1, fara prea multe OBL si si pozitii bune ? NIci la pretul asta nu se inghesuie lumea , pentru ca is Romania nici piata nu prea exista.
    Piata exista, in schimb exista si "tapari" destui. Si dupa ce platesti un link (nu e vb de tine si da X euro, iar link-ul dispare in 2 luni, din X motive, te cam saturi de cumparat linkuri! 90% din site-urile care vand linkuri sunt facute pentru asta, si sansa sa dispara este tot de 90%.

Iar cum link natural nu exista in RO, te apuci de cautat solutii.

"imbogatire" e un termen prea generalist. Din 2-10 euro pe advertorial, nu se imbogateste nimeni, doar trec anii si banii nu se "strang".

Solutii nu exista, pentru ca este o piata concurentiala. Calitate vs ieftin, este alegerea fiecaruia. Dar sunt si multi care se supra-evalueaza, cand e vb de pret / articol, link..... .
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Deci sa inteleg ca o problema ar fi si lumea care trage tepe ! ... Eu cred totusi ca multi dintre tinerii Romaniei, spera sase imbogateasca dintr-un site !

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Deci sa inteleg ca o problema ar fi si lumea care trage tepe ! ... Eu cred totusi ca multi dintre tinerii Romaniei, spera sase imbogateasca dintr-un site !
    Ai si tu partea ta de dreptate, dar nu vezi ca toti cauta advertoriale ieftine? Cum deja sunt multi care scriu ieftin, la ei apeleaza lumea, mai ales ca , calitatea e ok.

LE: Eu am fost injurat prin mail ca scriu prea scump. Chiar si pe Seopedia mi-am luat negativ ca mi-am permis sa imi ofer serviciile "scumpe".

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

am fost printre cei care am insistat in aria dedicata a se stopa acest fenomen cu useri market only.

In alta ordine de idei MaXz, cererea face oferta

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Iar eu am fost si sunt in continuare afectat direct de faptul ca sunt oameni care (se) vand extrem de ieftin. Ce sa zic? Nu imi place, dar nici nu stau sa imi plang in pumni. Probabil aceeasi solutie as adopta si eu daca as avea 50 de site-uri. Sa fim realisti totusi, e normal ca X-ulescu sa accepte sa bage linkuri si advertoriale contra unor sume mici, de vreme ce suma totala este una considerabila. Unde mai pui ca eu, ca si content writer (ce pompos suna), am de castigat si pe partea aceasta, o mica parte ce-i adevarat: omul primeste comanda de n articole, lasa de la el cativa bani, iar eu muncesc cu spor la compunerea textelor. Nu e dracul atat de negru, vedeti?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

,, Probleme “ de acest gen vor fi tot timpul, personal prefer sa nu vand, decat sa vand foarte ieftin. Pe de alta parte am si un avantaj, lucrand in publicitate am clienti carora le vand la preturi mult mai mari decat ceea ce se vehiculeaza aici.

Daca vrei sa ai site-urile, preturile la un nivel cat decat ok, ti la pret dar te ocupi si de vanzare, nu e suficient sa postezi oferta pe un site.
    Am un Blog

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum va afecteaza criza financiara ?
    De Nichita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th March 2009, 08:55
  2. Vand Domenii !! Criza financiara
    De Shumy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th February 2009, 15:43
  3. Adsense si criza financiara.
    De deadworldisee în forumul Google
    Răspunsuri: 16