3-4 zile am incercat, dupa am renuntat. Si azi am aflat din greseala ca mergeInca 1 saptamana si puteam supravietui fara forum!!!
3-4 zile am incercat, dupa am renuntat. Si azi am aflat din greseala ca mergeInca 1 saptamana si puteam supravietui fara forum!!!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu stiam ca atat de mult timp nu a mers site-ul. Stiu ca am incercat in vreo 2-3 zile si ma ofticam ca nu merge. Aseara cand am intrat iar, s-a intamplat minunea la cateva secunde dupa ce am intrat pe forum.![]()
am incercat cat am incercat..m-am resemnat apoi si am inceput din nou frunzareala cu mai vechea mea dragoste blackhatworld . com
dar sincer ma bucur mult ca va vad online..
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Inocent, daca iti dau infractiune o sa zici ca am ceva cu tine.. si la ce reputatie ai....1. Semnatura oricarui utilizator, indiferent de rangul acestuia (user, moderator, grup special, administrator), nu poate contine altceva decat text si MAXIM 2 link-uri text. In cazul in care se adauga link-uri, acestea vor fi in numar maxim de doua, cu anchor de maxim 3 cuvinte fiecare. NU se pot aplica culori sau stiluri (bold, italic, font mai mare sau mai mic, etc) ale textului sau link-ului/urilor din semnatura, aceastea fiind lasate cu stilul default. Doar membrii echipei de moderare si administrare au dreptul de a aplica formatare textului semnaturii.
Facebook nu intereseaza mai pe nimeni dintre noi(adminii). Forumul ne intereseaza mai mult. Nici nu stiu cine a facut contul ala, el ar trebui sa fie responsabil de ce e acolo.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Legat de semnatura, scuze, n-o sa se mai repete. Legat de facebook, aproape toata lumea crede ca voi l-ati facut, de aia am intrebat. Ati putea sa cereti inchiderea lui daca nu stiti de el si nu va intereseaza.
LE: Pai Krumel, tu tii cont de reputatie? Reputatia e un detaliu minor doar, conteaza personalitatea ta, nu niste puncte rosii de pe un forum. Corect?
Atunci una peste alta si toate adunate, conteaza bulinele.
am intrat in fiecare zii de 3/4 ori cu speranta ca isi va revenii![]()
M-am simtit frustrat, nu am inteles ce se intampla mai ales ca nimeni nu raspundea nici pe canalul facebook.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)