Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Trimit 120 euro pe paypal contra transfer bancar BCR

Afișare hibrid

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit Trimit 120 euro pe paypal contra transfer bancar BCR

Tin sa precizez ca nu ma incurc cu oricine. Caut o persoana care-mi poate trimite 520 RON in contul meu de la BCR, iar eu ii voi trimite prin paypal 120 de euro. Am nevoie de bani luni (pana in maxim ora 14:30) si nu pot astepta pana miercuri cand imi vor intra banii (daca ii transfer eu de pe paypal in contul meu). Multumesc.

dracosu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    171
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca te intereseaza, am bcr, am internet banking (transferul se face instant), insa suma ceruta de tine este prea mare (inseamna 4,33 Ron/E).
    Iti ofer 480 de lei, ii primesti in cateva minute de la efectuarea transferului. Daca nu ai incredere putem face schimbul printr-un intermediar.
    Daca vei face withdraw vei primii pe card 495 (taxa paypal si taxa de conversie BCR de 2% ).
    Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Ma uitasem la BNR si acolo am facut conversia (acolo fiind alta mancare de peste). M-am uitat si la cei de la BCR si au euro 4.29 parca. Deci nu inteleg ceva, eu pierd 30 de lei. Cum vine asta?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

LE: 4.29 x 120 = 514.8 RON.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 13th November 2011 la 20:18. Motiv: am gresit euro

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Cand verifici cursul, vezi la cat cumpara banca respectiva moneda (EUR in cazul tau). Paypal iti va face conversia la cursul lor, si, asa cum a spus si @dracosu, ai comision de suportat. Avantajul lui este ca ar fi o tranzactie BCR-> BCR si nu mai plateste comision suplimentar pentru transfer.
    Daca vrei pana la ultimul leu, asteaptaa euro, schimba-i, si ai rezolvat problema
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Imi pare rau ca tin de 30 de lei, asta-s io .

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de inocent Vezi Post
    Imi pare rau ca tin de 30 de lei, asta-s io .
    Nu sunt 30 lei o sa intelegi cand o sa vezi cati bani or sa intre efectiv in cont, ratele paypal sunt mult mai proaste si mai e taxa de retragere .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu am de gand sa mai discut pe tema asta pentru ca fiecare o tine pe a lui. Am rezolvat, se poate inchide.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de inocent Vezi Post
    Nu am de gand sa mai discut pe tema asta pentru ca fiecare o tine pe a lui.
    Inocent: data viitoare trage 10e din paypal, noteaza-ti cursurile din ziua respectiva, si vezi cati lei iti ajung in cont ca sa stii data viitoare unde sunt aia 30 ron de care ziceai azi.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Inocent: data viitoare trage 10e din paypal, noteaza-ti cursurile din ziua respectiva, si vezi cati lei iti ajung in cont ca sa stii data viitoare unde sunt aia 30 ron de care ziceai azi.
    In plus ar putea sa inteleaga si mecanismele pietii prin asta. A cerut pretul lui (cu 30 Ron in plus) si nu i-a dat nimeni sau s-au mirat toti de pretul lui. Poate ca totusi a primit pe PM de la cineva pentru ca o fi avand nevoie si ala. Dar daca mai incearca inca o data sa faca asta maine, ba chiar in regim de urgenta (sa zicem ca are nevoie de ei in 2-3h) atunci ar vedea cum isi gaseste eventual doar cu inca 30 Ron in minus fara de primii 30!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ca sa se inteleaga, exista un curs de cumparare si un curs de vanzare. Bineinteles ca cursul de cumparare (cel in care banca iti ia valuta ta) va fi intotdeauna mai mic decat cel de vanzare (cel la care iti vinde banca tie). Cursul BNR este ceva fix, stabilit de ei, nu stiu exact pe baza a ce. Adica stiu ca-i pe baza sumelor la care se tranzactioneaza in ziua respectiva, dar nu stiu cum fac calculele si la ce ora il dau (am impresia ca ora 12:00). Ce e important e ca ala e doar un curs de referinta. Pana la urma fiecare isi face pretul lui (fiecare banca) si vinde in functie de cerere si oferta. E logic ca preturile scad si cresc si-n functie de pretul de referinta, dar cum ii zice numele... e o cifra de referinta.

PS: Poti observa ce-am zis mai sus mergand in orice banca sau in orice casa de schimb valutar.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plata prin transfer bancar in US
    De kmedia în forumul Domenii
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 22nd October 2010, 08:40
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st April 2010, 10:42
  3. Transfer bancar - Paypal
    De Punct în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th April 2010, 18:36
  4. Transfer Paypal - transfer bancar