un link pe 1 an si altul pe 2 luni si mai am inca 1 cerere, sper sa decurga totul ok
un link pe 1 an si altul pe 2 luni si mai am inca 1 cerere, sper sa decurga totul ok
Da,am fost si eu platit pe linker.
am fost si eu platit pe blogmoney cu o suma decenta cred eu, dar la o vreme din pricina userilor care cer 2/3 euro pe articol oferta mea este prea ridicata pentru unii advertiseri. In fine, cert e ca m-au platit in termen de 30 de zile(asta dupa ce le-am dat 2 emailuri)...
Problema cu blogmoney e ca nu sunt destule campanii sau hai sa zicem ca advertiserii nu sunt profesionisti. Adica eu cand scriu un adv. ma documentez, nu arunc niste cuvinte la nimereala. Am rating 5/5, cei cu care am colaborat au fost extrem de multumiti, dar vad ca pentru alti advertiseri, asta nu conteaza![]()
si eu am rating 5/5 , scriu advertoriale prin documentare cum faci si tu si cer sume cat de cat bunicele.
Sunt de aceeasi parere cu somnulescu, mie mi se pare ca advertiserii care cumpara advertoriale prin blogmoney se bazeaza mai mult pe cantitate si nu cum ar trebui in mod normal, pe calitate. Am participat cu succes la 5 campanii blogmoney si am reusit sa strang un rating de 4/5, dar de la ultima participare(acum vreo 2 luni) nu am mai fost acceptat. Probabil cer un pret prea mare...
Subscriu, blogmoney au devenit cam neseriosi. Am cerut plata de 100 ron acum mai bine de o luna si nici nu vor sa imi raspunda la mailuri, am trimis peste 15. Ati mai avut sau aveti probleme de genul ?
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Astept si eu sa-mi fie facuta plata, ieri cel tarziu (teoretic) trebuia sa fie facuta. Insa le mai acord cateva zile de gratie, pentru ca am mai fost platit si in trecut de ei.
@emilmarian si ceilalti: Daca nu platesc, ce putem face ?
Nu am dat gres. Doar am aflat 10,000 de moduri care nu functioneaza. (T. Edison)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)