Ultima modificare făcută de Claudiu B; 28th March 2011 la 17:30.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Bai crocodila, daca esti idiot nu mai te chinuii atat sa ne si demonstrezi asta, te-ai facut destul de cacat pana acum.
Permite-mi sa iti explic, concurul a fost pentru bloggeri pe QuickMobile.ro - si pretmic.ro adica claudiu l-a castigat.
Claudiu e paralizat, din cauza asta scrie de multe ori in engleza aici pentru ca pentru a iti scrie tie alea 2 randuri a trebuit sa dicteze litera cu litera .... tot din aceasta cauza nu poate si nu ii este utila tableta.
Daca tot imi iau warn de la moderatori, de ce pu.... mea nu-l dati afara pe Crocodila asta si pe inca 50% idioti care isi fac veacul pe aici???????????
Cu cat o vinzi?
Unii parca scriu doar sa se afle in treaba si sa aibe +1 la post count(poate li se duce bulinuta rosie pentru numarul de posturi).
Ultima modificare făcută de Claudiu B; 28th March 2011 la 21:56.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Pentru ca Membrul haotik, utilizator al Forumului SeoPedia a reusit sa imi confirme ca acel Ipad2 exista si a fost castigat la un concurs, ma voi tine de cuvat si imi voi cere scuze utilizatorului balauru8269.
Domnule Claudiu,
imi retrag acuzatia, imi cer scuze pentru acuzatia nefondata de spam, si plin de rusine pentru ignoranta de care am dat dovada cand am spus ca oricare ar fi motivul penrtu care scri in limba engleza acesta ar fi aberant te rog sa accepti cele mai sincere si mai adanci scuze. Si pentru deranjul pe care l-am provocat voi lasa la latitudinea ta sa decizi prezenta sau absenta mea pe acest forum. Sau daca consideri ca imi pot rasplati greseala in alte moduri te rog frumos sa ma anunti, in engleza daca iti este mai usor. (Daca nu voi primi un raspuns in urmatoarele 24 voi inceta sa citesc acest forum.)
Imi pare rau.
Cat despre ceilati participanti la aceasta discutie... no comment.
Salut!
Vreau si eu un PM legat de pret .
Mersi!
Mama mamii ei de ignoranta, Crocodila... Poate in 49 din 50 de situatii ai fi avut dreptate sa crezi ca e o porcarie ca cineva scrie in engleza pe un forum romanesc, dar daca tot era acolo link cu explicatii, nu prea ai scuza. Bine, nu-s pentru a ti se da in cap, pentru ca din cat ti-am vazut posturile, pari un user de calitate, dar care s-a umplut de rahat astazi pentru ca l-a luat gura pe dinainteBa chiar te-am vazut rosu la reputatie intr-un alt thread si eram curios ce-ai patit de ai primit reputatie negativa.
Invatatura de minte pentru multa lume.
Apreciez oamenii care stiu sa isi recunoasca greseala si sa isi ceara scuze. Eu unu stau prost la capitolul cerut iertare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)