Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: In ce merita invesitit online?

Edica este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

da, dar nu stau foarte bine la capitolul lb. engleza ... nu cunosc nici piata, si daca ar fi pe .com in ce m-ai sfatuii sa investesc?

nebhotep este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Variante ar fii foarte multe. Orice poate merge daca este promovat bine. Nu trebuie sa cauti retetele de succes ale celorlalti. Trebuie sa fii inventiv, sa incerci intr-un domeniu in care ai cunostinte si unde poti venii cu idei care sa depaseasca concurenta. Altfel, vei avea inca un site de x sau de y, dar nu ceva de tinut minte.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

ai dreptate,dar tocmai aia caut eu, o idee si o persoana care poate sa dea mai multe detalii despre ideea sa, ptr ca vreau sa investesc in acel om, si in acea idee.

Crocodila este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    48
    Posturi
    90
    Putere Rep
    28

Implicit

Idei sunt multe pentru ca inca sunt foarte multe nise neacoperite, in plus ideea de baza a marketingului este sa creeze nevoi mai degraba decat sa le satisfaca pe cele existente. Eu lucrez strict pe .com in engleza tocmai pentru ca nu am gasit un program care sa imi dea niste bannere sau niste produse pe fundalul carora sa dezvolt un continut, o comunitate.
    Nu e greu sa gasesti oameni cu idei bune, in schimb e greu sa il convingi pe respectivul omulet cu idei sa iti dea toate detaliile, pentru ca daca e idea lui si el crede ca e buna o poate face si singur cu singura diferenta ca dureaza mai mult daca nu investesti in publicitate platita.
    Spui ca vrei sa investesti intr-un om si in ideile lui, spune si cat ai fi dispus sa investesti. Cat timp esti dispus sa astepti pana se amortizeaza investitia? Ia in calcul si faptul ca pana la anumite sume, valoarea invesitiei pe care tu o faci si valoarea ideii sunt egale, diferenta apare atunci cand omuletul cu idei va trebui sa munceasca sa puna totul pe picioare si apoi sa mentina un mecanism foarte sensibil intr-o stare de continua functionare si dezvoltare. Aici deja va trebui sa-i oferi un salar, si poate nu doar lui.
    Offtopic: Un prieten de-al meu s-a dus sa-si prezinte 2 idei practice, eficiente si foarte rentabile unui foarte mare investitor (vorbim de un investitor la care te poti duce cu un plan pentru o centrala nucleara). Stand la coada in anticamera, asteptandu-si randul, aude discutia pe care investitorul o purta cu cel de dinaintea lui. Cand investotorul a auzit ca planul acestuia se bazeaza pe o ferma de 5.000 de struti, ii spune "Mergi acasa, refa planul pentru cel putin 50.000 de capete de struti si poate ma intereaza sa purtam o discutie". Prietenul meu a plecat acasa fara sa-i mai prezinte ceva. Morala: Spune-i omului cat mai multe detalii de la inceput, daca vrei sa porti o discutie constructiva.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de ion.i Vezi Post
    da, dar nu stau foarte bine la capitolul lb. engleza ... nu cunosc nici piata, si daca ar fi pe .com in ce m-ai sfatuii sa investesc?
    Nici pe .ro nu cunosti piata daca ai amintit de jocuri online si magazine. O idee ce sa faci cu banii: investeste-i in cunostintele tale.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th March 2011
    Posturi
    75
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc tuturor pentru pareri sfaturi.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Merita ?
    De Robert în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 1st December 2010, 21:55
  2. Merita sa imi iau iPhone ?
    De danP în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th October 2010, 20:39
  3. Se merita ?
    De zrgiu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th September 2008, 10:25
  4. Merita transformarea?
    De resahc în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 15th July 2008, 10:45
  5. Ffa Se Merita?
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd February 2006, 21:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.