Buna, as dori sa ma ajutati daca puteti. Vreau sa fac webdesign, am cunostinte HTML, PHP, MySQL, CSS si photoshop. Aveti vreo idee cum as putea incepe munca?
Buna, as dori sa ma ajutati daca puteti. Vreau sa fac webdesign, am cunostinte HTML, PHP, MySQL, CSS si photoshop. Aveti vreo idee cum as putea incepe munca?
Esti culmea. Unii au atatea idei si nu stiu cum sa le aplice, iar tu te pricepi si nu stii ce sa faci.
Am pus in ziar un anunt, dar nu stiu cum sa incep.
Gonzlez, din ce oras esti? Ai un portofoliu ceva?
La mine la firma la care lucrez se cauta webdesigneri, dar e nevoie de oameni seriosi si talentati. Lasa-mi un pm cu ceva portofoliu...
ps: Lasa ziarul, incearca bestjobs.
Ti-am trimis PM Rares, am sa incerc bestjobs sa vad![]()
Ce fel de cunostinte ai? Esti la nivel avansat, sau esti la nivelul in care inveti cum sa creezi un link in html si cum sa dai echo in php?
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Aproape avansta, mai am de invatat putin din securitate php, multumesc Rares pentru PM.
Daca te pricepi si ai un portofoliu cauta un job part/full time. Sunt platite destul de bine, mai ales raportat la situatia salariilor din Romania.![]()
Deci secretosule:
Uneori adresa ajuta.
De multe ori ajuta si prezentare forumusti.
Adica, am un amic care recruteaza pentru Bucuresti. E ok?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)