Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Conflict de interese / Disclaimer / Despre mine

Afișare hibrid

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit Conflict de interese / Disclaimer / Despre mine

Tinand cont de faptul ca e a 3-a sau a 4-a oara in care cineva ma acuza de conflict de interese datorita moderarii sau acordarii unui avertisment, as vrea sa fac cateva lucruri clare. Mai ales pentru ca sunt deranjat de aceste acuzatii.

1. Cu parere de rau o spun. Unii membri Seopedia nu stiu sa scrie. Sau sa foloseasca limba romana. Altii sunt incredibil de inteligenti si au idei care mai de care. Respect ambele categorii. Eu cred cu sinceritate ca o minima previzualizare a unui post, este absolut necesara pentru cei din prima categorie. Am solicitat Dianei tocmai din rationamentul asta sa ne permita sa dam avertismente pentru folosirea limbii romane. Acum acest lucru este posibil. Un post cu greseli poate fi inteles eronat, sau poate parea de neinteles. La prima abatere, acord un avertisment. Daca se persevereaza acord conform regulamentului o penalizare.

2. Avertismentele pentru bumpuri. Atentie, avertismente si nu penalizarile efective. Krumel a explicat foarte clar ceva legat de chestia asta. Ca sa fie si mai fair, am inceput sa acord doar avertismente pentru bumpuri. De aici pana a la a fi acuzat de userii in cauza ca descurajez bumpurile pentru a face rau concurentilor mei in tranzactiile cu domenii, e cale lunga. Pentru simplu motiv ca nu am concurenti, deoarece nu vand sau tranzactionez ceva public. In ceea ce priveste domeniile lucrez doar cu know-who.

Ca sa fie si mai limpede.

2.1 Nu vand domenii romanesti. Ajut insa uneori partile sa ajunga la o decizie. Este aici vorba despre multinationale sau SME-uri din strainatate, care isi doresc un domeniu local.
    2.2 Nu vand domenii romanilor de regula.
    2.3 Nu vand domenii public, ci doar direct daca know-who-ul imi permite.
    2.4 Achizitionez rareori domenii romanesti (cum a fost cazul unui ll.ro de care aveam nevoie pentru a seta nameserverele unui VPS). Am cumparat siteul cu totul si am folosit doar domeniul pentru NSuri.
    2.5 Nu am vandut niciodata nimic in marketplace, si nici nu o voi face. Pentru simplul motiv ca nu vand SEO, si ca nu am domenii de vanzare la care sa se potriveasca targetul.
    2.6 Am postat de 2 ori un anunt de cumparare generic in marketplace, cand nu eram moderator. In ambele cazuri nimic nu s-a materializat.
    2.7 Daca am acordat un avertisment, am facut-o pentru ca asa spune regulamentul. Sincer, nu imi pasa cine si ce vinde. Putin offtopic, indraznesc sa spun ca la ora actuala in Romania, nu sunt mai mult de 15 domenii cu adevarat interesante. Si toate 15 nu sunt de vanzare, sau sunt de vanzare la preturi nejustificate la o analiza a ROIului. (gen 150X posibil profit lunar maxim al siteului)
    2.8 Nu ofer SEO si nu ofer nici un serviciu pentru romani la ora actuala (si nu intentionez sa o fac in viitorul predictibil). Singura exceptie este locuridemunca.com, unde ofer consultanta unui partener strain.

Sper ca lucrurile de mai sus lamuresc cat de cat situatia.

NB. O persoana care vinde domenii public, are tot interesul sa incurajeze la cumparare. Pentru simplul motiv ca genereaza buzz in jurul serviciului si incurajeaza achizitiile. Cineva ma acuza ca este in "avantajul meu sa ii descurajez pe altii sa investeasca in domeniul asta". Nimic mai fals. Nu am facut asta niciodata. Iar daca as vrea sa fac bani din domenii romanesti, ar trebui sa fac exact opusul pentru a vinde. Adica sa povestesc cum cei 7 pitici, si-au cumparat casutadinpadure.ro pentru a o seduce pe Alba ca Zapada.
    Ultima modificare făcută de Emil; 7th February 2011 la 20:26.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Valeu cata taina E semn rau daca ai stat sa scrii atata si sa te justifici pentru respectarea regulamentului. incet incet invinge si aici "maneaua". daca o sa mai vad posturi ca astea din partea staff-ului o sa stiu sigur ca a invins.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Emil poti sa fii sigur ca sunt persoane pe acest forum care apreciaza felul cum te comporti sau ce postezi. Nu mi se pare ca este cazul sa lasi lucrurile sa te afecteze si oricate "disclaimer"e ai scrie tot o sa fi acuzat de fel si fel de lucruri. Asa este romanul uneori... chill
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Andrei, multumesc. Insa am vrut sa fac lucrurile clare. Nu de alta dar atunci cand m-am inregistrat pe Seopedia, nu am apucat sa ma prezint cat de cat Mesajul meu e un fel de "relax", in sensul ca vreau sa le spun, cat se poate de corect ca nu am nici un interes ascuns, dimpotriva.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    1. Cu parere de rau o spun. Unii membri Seopedia nu stiu sa scrie. Sau sa foloseasca limba romana. Altii sunt incredibil de inteligenti si au idei care mai de care. Respect ambele categorii. Eu cred cu sinceritate ca o minima previzualizare a unui post, este absolut necesara pentru cei din prima categorie. Am solicitat Dianei tocmai din rationamentul asta sa ne permita sa dam avertismente pentru folosirea limbii romane. Acum acest lucru este posibil. Un post cu greseli poate fi inteles eronat, sau poate parea de neinteles. La prima abatere, acord un avertisment. Daca se persevereaza acord conform regulamentului o penalizare.
    Aici intru eu incerc totusi sa ma trec peste si sa incep sa scriu cu capul nu numai cu mainile.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Emil, cainii latra - caravana..., nu pune chiar totul la inima

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CSS - Conflict
    De Emil în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th November 2010, 22:08
  2. Google listeaza BL catre mine *de la mine*!!
    De CornelB în forumul Google
    Ultimul Post: 22nd October 2008, 15:41
  3. Disclaimer si totul e in regula?
    De thefan în forumul E-mail SPAM
    Ultimul Post: 14th August 2008, 20:30
  4. Cateva cuvinte despre mine
    De dudu_tux în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th March 2008, 17:13
  5. Despre mine.....