Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Cumparare domenii

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit Cumparare domenii

Va salut,am si eu o lista cu niste domenii .ro .net care sunt disponibile,zic eu interesante,as vrea sa le cumpar si sa le vand mai tarziu la un pret mai mare(sa adaug un 15-20 euro peste de ex.),se merita investitia?Ma gandesc ca daca le cumpar cu un 10 euro/an sa zicem,pot transfera domeniul pe numele clientului,adica contul,stiu ca taxa e de 50 de euro definitiv.Cum se procedeaza daca imi puteti spune si mie,poate se ocupa cineva cu asa ceva.Va multumesc.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

In primul rand la marja aia de operare, nu merita. Pentru ca daca ramai fie si cu unul singur nevandut, profitul tau global e 0. Schemele de genul bulk buying nu merg pe .ro datorita imobilizarii care este relativ mare. Poti face chestia asta cu .info mai degraba.

PS. Nimeni nu da 100 Euro si domeniul sa ramana pe numele tau.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Am si eu o intrebare,totusi,as vrea sa cumpar niste domenii si sa le vand.Vreau sa le cumpar de la GoDaddy,de exemplu cand vand un domeniu,sa il transfer,cum se face chestia asta,cat costa,imi trebuie ceva firma etc.Cum se procedeaza.Domeniile nu sunt pe .ro sunt .net sau .com .Astept si eu mai multe pareri va rog frumos.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca userul respectiv are si el cont la goddady, nu te costa nimic ii dai free push la user-ul respectiv. La fel si la namecheap, si cam la toate firmele. Daca nu au cont, pot sa isi faca, nu ii costa nimic. Asa functioneaza in general vanzarile de domenii la nivel usor, cum vrei tu sa faci. Deci transferul domeniului nu te costa nimic.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Sa zicem ca as cumpara domeniul filmultau.ro (momentan e liber),cat as putea sa iau pret maxim pe un asemenea domeniu ?Stiu ca pe ro e taxa mare,dar l-as cumpara pe an si as face transfer cont(care nu costa nimic),cum de asemenea am mai facut.Ce parere aveti ? Am dat exemplu,dar as vrea sa cumpar mai mult .com si .net ,ce parere aveti?As vrea sa cumpar niste domenii si vreau sa ma informez inainte ca sa nu investesc banii aiurea.Multumesc

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

MI-am facut si eu cont la sedo.com,imi explica si mie cineva cum merge treaba pe acolo pt a vinde un domeniu? Nu pot sa postez sa vand un domeniu.Sau mai trebuie sa astept pt ca deabea mi-am facut cont.
    Ultima modificare făcută de GTXR; 17th February 2011 la 19:09.

marian18 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Usa
    Posturi
    288
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai grija cu domeniile .ro din cate stiu rotld accepta transferul unu domeniu pe numele alcuiva doar dupa ce se plateste o taxa desul de mare echivalenta cu cea a domeniiului , daca gresesc rog pe cineva sa ma corecteze

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

faza e ca mi-am facut cont,doar ca nu ma pricep,am postat cumva domeniul online-sport.info ,dar nu imi apare la domenii,daca dau search apare ca il vinde un german sau ceva de genul,nu inteleg...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Se pare ca nu prea dati din casa...deci nu stie nimeni sa imi explice si mie cum e cu SEDO.Nu a vandut nimeni un domeniu acolo?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumparare domeniu
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 28th May 2010, 08:38
  2. cumparare script
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th August 2008, 19:33
  3. Reguli cumparare domeniu?
    De rth în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th February 2007, 11:17
  4. Cumparare domeniu//
    De fedoras în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2007, 12:08
  5. RNC - cumparare domeniu
    De misu în forumul Bar, lobby...