Salutare,
Nu stiu daca am postat bine. Daca e ceva, il puteti muta...
Caut un site de vreo saptamana, doua si nu il gasesc.
Site-ul pe care il caut are ca partener formula 1 din cate imi aduc aminte si imediat cum intri la ei pe site apare intr-un slide o masina de curse si langa sunt doi piloti. Site-ul este din 3 litere, ceva gen RBT, BRT, TRB si domeniul este pe .com, .pl sau .uk, din cate imi aduc aminte.
De fapt pe mine ma intereseaza cei care le-au facut site-ul si o data ce intrai la ei site aveau si ei un flash in header cu o picatura care cadea pe o frunza si scria ceva cu vision (parca).
Al doilea site (firma) care s-a ocupat de site-ul cu partener formula 1 (caci sunt doua), avea domeniul din doua initiale dintre care una era cifra 3 si o data ce intrai la ei pe site aveau in header mai multe video-uri cu ce prestau ei, servicii de webdesign, programare si mai faceau ei pe acolo. Isi prezentau si sediul, firma, interviuri cu webdesigneri si modul lor de lucru.... si parca sunt francezi sau spanioli....
Cer scuze daca am postat gresit sau daca nu m-ati inteles, poate am gresit ceva din precizarile mele. Totusi daca stie cineva despre ce vorbesc aici, poate imi dati si mie un link.
Multumesc.

Răspunde cu citat