La Cuza in Iasi la informatica faci foarte putina matematica si restul programare si alte shituri care clar nu te vor ajuta niciodata! Iti recomand facultatea doar in cazul in care vrei sa inveti singur si sa pierzi timpul si pe la scoala uneori!
La Cuza in Iasi la informatica faci foarte putina matematica si restul programare si alte shituri care clar nu te vor ajuta niciodata! Iti recomand facultatea doar in cazul in care vrei sa inveti singur si sa pierzi timpul si pe la scoala uneori!
Deci am de ales:
1) Fac facultatea din Suceava, unde, cum ai spus tu: Invat totul singur si pierd timpul pe la scoala uneori. (pana acum pe optiunea asta merg). Cu ocazia asta, banii pe care i-as da in fiecare luna daca m-as duce in cluj/bucuresti/iasi, etc pot sa-i pun deoparte.
2) Sa fac o facultate in alta parte, unde sa si invat multe chestii utile. Practic, sa invat si singur acasa, dar sa invat si la facultate unele chestii, care imi vor folosi dupa la angajare sau proiecte personale.
P.S. Nu vreau neaparat sa se faca multa informatica, daca ceea ce voi invata nu ma va ajuta cu absolut nimic in viitor.
Problema este ca daca voi termina facultatea de la Suceava si o sa vreau sa ma angajez undeva cu cunostintele dobandite acasa, sa nu intampin probleme gen: Uite, asta a terminat la Suceava, mai bine il luam pe ala care a facut in Bucuresti sau Cluj, ca probabil e mai bine pregatit. Oricum, daca voi avea si putin noroc, nu va fi nevoie de angajare, lucrul de acasa merge destul de bine. Dar niciodata nu se stie ce iti rezerva viitorul.
Cineva care face/a facut facultatea in afara Romaniei? Chiar m-ar interesa cum functioneaza treaba pe-acolo, daca e greu/usor cu banii, etc..
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
FinalDestiny, mai presus de problema facultatii ar trebui sa fie problema a ceea ce alegi sa faci in viitor. Ai ales ce vrei sa faci? Stii cam catre ce tinzi?
In functie de asta vei sti ce facultate iti e la indemana, cum sa iti programezi cheltuielile etc.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)