Nu emag-u baga surubelnita in ele si le repara. Le dau si eu mai departe ...
Nu emag-u baga surubelnita in ele si le repara. Le dau si eu mai departe ...
Am observat si eu schimbarea ieri,imi place,mai putin logo.
Si mie imi place noul design. Se incarca si mai repede.
Tocmai am citit o stire, emag sustine ca are pste 1,25 mil. vizitatori pe luna din care aprox. 5% cumpara.
La traficul asta cu siguranta faptul ca au simplicat, redus grafica siteului ajuta mult.
Ajuta pe dracu.
Deocamdata au dat un mare chix .
mere
E evident![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Prima oara cand am accesat am fost "lovit" de o fereastra cu concursul lor. Nu mi-a placut treaba asta.
In rest mi se pare ca arata decent. Si eu vad buguri ( Mozilla ), sigur or sa le rezolve. Totusi nu stiu cum au indraznit sa urce aceasta versiune cu buguri. N-au auzit de "debugging" ? Aaa... chestia asta se face inainte de uploadarea siteului... nu dupa! Stai... au buguri seriose, nu doar pe grafica. Unele pagini nu se incarca... bine sau deloc.
Ma mai deranjeaza un singur lucru: pe pagina principala scrie: "Recomandări pentru tine din Aparate de aer conditionat". Poate ca pe mine nu ma intereseaza aparatele de conditionat. Nu puteau sa puna niste produse aleatorii acolo sau orice alceva?
PS: cu IE6 navigatia principala se impleteste cumva cu campul de cautare. Folosesc un program IETester... nu cred ca este din cauza lui totusi.
Ultima modificare făcută de Andrei S; 2nd December 2010 la 04:23. Motiv: ps
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)