Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Domainingul ca model de business

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Mie mi se pare o afacere destul de riscanta, o afacere din care poti pierde multi bani daca nu esti suficient de abil.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Mie mi se pare o afacere destul de riscanta, o afacere din care poti pierde multi bani daca nu esti suficient de abil.
    Si eu sunt de aceeasi parere. Cred ca multe domenii sunt supraevaluate mai ales de cei care le vand

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Si eu sunt de aceeasi parere. Cred ca multe domenii sunt supraevaluate mai ales de cei care le vand
    Noi privim totul deformat un pic, datorita faptului ca noi stim ca putem urca in rank orice domeniu la un cuvant cheie dorit, majoritatea nu stiu si nici nu pot sa faca asta. Si apoi cei care vand cer mai mult ca sa aiba de unde lasa, e normal.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Pai si atunci, care e logica ta? Mai bine intra din site in site si doneaza banii aia cuiva, daca tot n-ai ce face cu ei. Nu vreau sa ma gandesc ce ar face o persoana ca tine daca ar jongla sume in euro cu multe zero-uri.
    Am jonglat mult mai multi banuti decat astia si nu s-a terminat lumea ... Nu vorbim de foarte multi euro investiti in chestia asta ca sa imi fac griji ... plus ca o parte din domenii daca nu se vor vinde le voi dezvolta eu.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Mie nu prea mi se pare mare lucru acest business... basically trebuie sa ai o gramada de bani (cateva zeci de mii de euro macar), cumperi cateva mii/zeci de mii de domenii, urci lista pe site-urile de brokeraj de domenii, si astepti sa vina cineva sa-ti cumpere domeniile (obviously nu toate odata).

I mean... how hard could it be?
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de WeaselMan Vezi Post
    cumperi cateva mii/zeci de mii de domenii .... I mean... how hard could it be?
    Daca ai ce domenii bune sa cumperi
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca esti domainer cu experienta cumperi la licitatii, stii care este bun, valoarea, si prinzi uneori la pret cheap. Recomand Sedo.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Din thread lipsesc adevaratii "domain-holderi" de pe forum (Broscoi, Daniel, haos sau ISKy si poate am uitat pe cineva). Mie mi-ar placea sa aud pareri si de la ei despre acest business.

In mare sunt de acord cu ce zice WeaselMan. Cel mai greu mi se pare sa iti stii evalua domeniul... eu asta nu stiu (sa nu fiu inteles gresit, stiu sa evaluez un domeniu al meu, insa nu stiu de ce unul merita 100 Euro, altul 120 iar altul 90 Euro si tot asa... si asta din liste de mii de domenii. si pe langa asta evident, trebuie sa "merite" si in ochii cumparatorului aceeasi suma, ca altfel nu le vinzi), dar banuiesc ca daca studiezi piata o sa gasesti si criteriile astea incat sa iti poti face o parere in timp.

@StarNET, si mie mi se pare aiurea sa faci asta doar din "hobby"... Pe langa ca nici nu castigi, mai si incurci pe altii care ar vrea sa faca ceva cu domeniile alea... Ca sa nu mai zic de energia ta consumata aiurea cautand idei de domenii noi. Dar na... e problema ta
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Pentru mine in ultima vreme a devenit o obisnuinta cautarea de nume de domenii. In ultima saptamana am salvat in computer si pe telefon peste 1000 de nume pentru domenii web, unele foarte bune, unele mai putin bune, insa in momentul de fata nu pot inregistra prea multe ca nu sunt bani. Am cateva domenii in portofoliu si numai in momentul in care se va da ceva mai cumpar altele.

Cat despre pret, eu prefer sa zica omul cat ofera, eu incerc sa mai plusez ceva, ioar la final ajungem la o cifra care sa ne comvina amandurora. Nu sunt in stare in momentul de fata sa zic un pret pentru un domeniu pe care vreau sa il vand, poate din simplul motiv ca multi se intreaba de ce ar da pe el mai mult decat am dat eu la inregistrare.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Pentru mine in ultima vreme a devenit o obisnuinta cautarea de nume de domenii. In ultima saptamana am salvat in computer si pe telefon peste 1000 de nume pentru domenii web, unele foarte bune, unele mai putin bune, insa in momentul de fata nu pot inregistra prea multe ca nu sunt bani. Am cateva domenii in portofoliu si numai in momentul in care se va da ceva mai cumpar altele.

Cat despre pret, eu prefer sa zica omul cat ofera, eu incerc sa mai plusez ceva, ioar la final ajungem la o cifra care sa ne comvina amandurora. Nu sunt in stare in momentul de fata sa zic un pret pentru un domeniu pe care vreau sa il vand, poate din simplul motiv ca multi se intreaba de ce ar da pe el mai mult decat am dat eu la inregistrare.
    Pentru ca are nevoie de el? Pentru ca e bun?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Model afisare AdSense in RO
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th October 2010, 16:04
  2. Google ranking model simplificat
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd April 2010, 11:10
  3. Model link rewrite
    De birkof în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 4