Mie mi se pare o afacere destul de riscanta, o afacere din care poti pierde multi bani daca nu esti suficient de abil.
Mie mi se pare o afacere destul de riscanta, o afacere din care poti pierde multi bani daca nu esti suficient de abil.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Mie nu prea mi se pare mare lucru acest business... basically trebuie sa ai o gramada de bani (cateva zeci de mii de euro macar), cumperi cateva mii/zeci de mii de domenii, urci lista pe site-urile de brokeraj de domenii, si astepti sa vina cineva sa-ti cumpere domeniile (obviously nu toate odata).
I mean... how hard could it be?
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Daca esti domainer cu experienta cumperi la licitatii, stii care este bun, valoarea, si prinzi uneori la pret cheap. Recomand Sedo.
Din thread lipsesc adevaratii "domain-holderi" de pe forum(Broscoi, Daniel, haos sau ISKy si poate am uitat pe cineva). Mie mi-ar placea sa aud pareri si de la ei despre acest business.
In mare sunt de acord cu ce zice WeaselMan. Cel mai greu mi se pare sa iti stii evalua domeniul... eu asta nu stiu (sa nu fiu inteles gresit, stiu sa evaluez un domeniu al meu, insa nu stiu de ce unul merita 100 Euro, altul 120 iar altul 90 Euro si tot asa... si asta din liste de mii de domenii. si pe langa asta evident, trebuie sa "merite" si in ochii cumparatorului aceeasi suma, ca altfel nu le vinzi), dar banuiesc ca daca studiezi piata o sa gasesti si criteriile astea incat sa iti poti face o parere in timp.
@StarNET, si mie mi se pare aiurea sa faci asta doar din "hobby"... Pe langa ca nici nu castigi, mai si incurci pe altii care ar vrea sa faca ceva cu domeniile alea... Ca sa nu mai zic de energia ta consumata aiurea cautand idei de domenii noi. Dar na... e problema ta![]()
Pentru mine in ultima vreme a devenit o obisnuinta cautarea de nume de domenii. In ultima saptamana am salvat in computer si pe telefon peste 1000 de nume pentru domenii web, unele foarte bune, unele mai putin bune, insa in momentul de fata nu pot inregistra prea multe ca nu sunt bani. Am cateva domenii in portofoliu si numai in momentul in care se va da ceva mai cumpar altele.
Cat despre pret, eu prefer sa zica omul cat ofera, eu incerc sa mai plusez ceva, ioar la final ajungem la o cifra care sa ne comvina amandurora. Nu sunt in stare in momentul de fata sa zic un pret pentru un domeniu pe care vreau sa il vand, poate din simplul motiv ca multi se intreaba de ce ar da pe el mai mult decat am dat eu la inregistrare.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)