Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Food for thought (watch-series.com, Alexa 2900)

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Dar mi se par situatii total diferite. Bine, revin la dimineata, poate vad mai lucid "asemanarile".
    Hai sa iti dau un exemplu mai pentru tine, ca unic prieten al meu de pe SeoPedia.
    Un american vinde in Italia cd-uri pirat, multiplicate cu un echipament ultraperformat inchiriat din Japonia, ale unui cantaret australian.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ce iti place sa ma ameteeeesti...
    Da, dar in cazul de fata, americanul e bine mersi in tara lui, chiar daca face o actiune ilegala in Italia. Asta mi se pare diferit. Practic Italienii incep stiu eu... urmarirea penala (sau cum o fi), insa trebuie sa o dea ma departe americanilor (ca nu se duc ei in state sa-l aresteze pe ala, nu?). Respectivii (americanii) mai departe, pe baza a cine stie carui acord international, il "inhata". E corect? (daca da, cumva avem amandoi dreptate ).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Australianul (ma rog, firma care a cumparat drepturile de distributie in Italia pentru vanzarea discurilor lui; eventual o asociatie ce se ocupa cu protejarea drepturilor de autor) face plangere in Italia. Acolo ii este adus lui prejuduciul (adica acolo are loc "delictul"). Deci jurisdictia este a lor. Se incepe urmarirea penala, are loc procesul etc. Daca se hotaraste ca americanul trebuie sa faca inchisoarea se trimite o scrisoare autoritatilor din SUA cu prezentarea cazului (sentinta judecatoreasca).
    Daca americanul refuza sa se prezinte, el poate fi adus "fortat" pe baza acordurilor de extradare dintre cele 2 state. Normal ca nu se duce un politist din Italia sa ii puna catuse (nici n-ar avea dreptul sa faca asa ceva) ci asta o fac americanii (practic atat fac americanii, il livreaza pe delicvent italienilor).
    Puscaria o face in Italia.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 4th November 2010 la 02:17.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit comparatie

Exemplele astea m-au facut sa imi aduc aminte de o olimpiada nationala de fizica. Intrebarea era cam asa. Un urs, se parasuteaza dintr-un avion de la N metri inaltime si atinge solul dupa M secunde. Stiind ca parasuta nu se deschide, (coeficientul de frecare este de X), sa se determine culoarea ursului. E geniala intrebarea.

Deci, revenind la site. Tipul posteaza linkuri catre materiale hostate. Multi spun ca nu este ilegal. Legea spune ca e facilitare. Dar in fond, siteurile de torrente ce fac? Multe posteaza linkuri catre torrente (si nu hosteaza local nimic). Ofera in plus si cautare/indexare pe baza descrierilor filmelor. Deci teoretic, e fix acceasi chestie
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pancu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    393
    Putere Rep
    33

Implicit

Ok, si google ce face?
    watch movies online - Căutare Google

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Ia masuri daca e sesizat, daca nu, robotelul merge inainte cu altgoritmii lui...

Ca răspuns la o plângere ce am primit-o conform legii US Copyright "Digital Millenium" , am șters 1 rezultat(e) de pe această pagină. Dacă doriți, puteți citi plângerea DMCA care a cauzat ștergerea(ile) la ChillingEffects.org.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Pancu Vezi Post
    Iti ofera rezultate relevante. Aia ai cerut? aia iti da...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alexa Thread
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th May 2009, 07:55
  2. alexa.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th July 2008, 21:47
  3. DMOZ si Alexa
    De ronaldo30 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th June 2008, 12:28
  4. Alexa si Quantcast
    De rth în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 1st February 2007, 08:42
  5. Alexa Rank
    De Ciprian Sorlea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th January 2006, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •