Ce iti place sa ma ameteeeesti...
Da, dar in cazul de fata, americanul e bine mersi in tara lui, chiar daca face o actiune ilegala in Italia. Asta mi se pare diferit. Practic Italienii incep stiu eu... urmarirea penala (sau cum o fi), insa trebuie sa o dea ma departe americanilor (ca nu se duc ei in state sa-l aresteze pe ala, nu?). Respectivii (americanii) mai departe, pe baza a cine stie carui acord international, il "inhata". E corect? (daca da, cumva avem amandoi dreptate).
Australianul (ma rog, firma care a cumparat drepturile de distributie in Italia pentru vanzarea discurilor lui; eventual o asociatie ce se ocupa cu protejarea drepturilor de autor) face plangere in Italia. Acolo ii este adus lui prejuduciul (adica acolo are loc "delictul"). Deci jurisdictia este a lor. Se incepe urmarirea penala, are loc procesul etc. Daca se hotaraste ca americanul trebuie sa faca inchisoarea se trimite o scrisoare autoritatilor din SUA cu prezentarea cazului (sentinta judecatoreasca).
Daca americanul refuza sa se prezinte, el poate fi adus "fortat" pe baza acordurilor de extradare dintre cele 2 state. Normal ca nu se duce un politist din Italia sa ii puna catuse (nici n-ar avea dreptul sa faca asa ceva) ci asta o fac americanii (practic atat fac americanii, il livreaza pe delicvent italienilor).
Puscaria o face in Italia.
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 4th November 2010 la 02:17.
Exemplele astea m-au facut sa imi aduc aminte de o olimpiada nationala de fizica. Intrebarea era cam asa. Un urs, se parasuteaza dintr-un avion de la N metri inaltime si atinge solul dupa M secunde. Stiind ca parasuta nu se deschide, (coeficientul de frecare este de X), sa se determine culoarea ursului. E geniala intrebarea.
Deci, revenind la site. Tipul posteaza linkuri catre materiale hostate. Multi spun ca nu este ilegal. Legea spune ca e facilitare. Dar in fond, siteurile de torrente ce fac? Multe posteaza linkuri catre torrente (si nu hosteaza local nimic). Ofera in plus si cautare/indexare pe baza descrierilor filmelor. Deci teoretic, e fix acceasi chestie
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Ok, si google ce face?
watch movies online - Căutare Google
![]()
Ia masuri daca e sesizat, daca nu, robotelul merge inainte cu altgoritmii lui...
”Ca răspuns la o plângere ce am primit-o conform legii US Copyright "Digital Millenium" , am șters 1 rezultat(e) de pe această pagină. Dacă doriți, puteți citi plângerea DMCA care a cauzat ștergerea(ile) la ChillingEffects.org.”
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)