Salut, as dori sa citesc povestea voastra, cum ati ajuns in punctul in care va aflati acum, ce a determinat sa luati anumite hotarari s.a.m.d.

Incep eu:
Prin anul 1997 incepusem sa fiu pasionat de electronica, de fapt de radio-emisie. Am construit cateva emitatoare si am emis in FM pana in 2004. Schemele electronice erau greu de procurat si m-am bucurat enorm cand am intrat prima data pe internet prin dial-up. Era o nebunie, gaseam tot ceea ce visasem.

La un moment dat mi-a venit ideea de a face un site in care sa pun toate schemele stranse, gandindu-ma ca trebuie sa fie cineva, la fel ca mine, care cauta acelasi lucru. Am cautat hosting gratuit, am gasit pe lx.ro si am facut site-ul cu un program de creat site-uri (am uitat cum se numeste).

Dupa ceva timp am vazut ca oamenii erau interesati si asta m-a determinat sa invat cum sa fac site-ul accesibil mai multor persoane, sa il gaseasca mai multi si sa fie mai usor de utilizat. Am invatat HTML, CSS, am incercat sa invat si linux...

Site-ul incepuse sa aibe mai multi vizitatori si am decis sa ma opresc din emisia pirat pentru ca devenise prea riscant. Si am procedat bine pt ca in acel an au inceput marile razii printre pirati. Si a fost si mai bine pt ca astfel am putut sa imi canalizez energia spre lucruri mai importante, cum ar fi webdesign-ul, programare, retelistica.

Incet-incet am cumulat informatii din carti cumparate, descarcate, imprumutate. Am ajuns sa am peste 100 de cd-uri si dvd-uri cu tutoriale video, audio si eBook-uri. Am descoperit forumuri ca acesta si cunostintele mele cresteau.

Vazand ca oamenii nu prea mai cauta scheme despre emitatoare radio m-am decis sa fac un site cu radiouri online care era greu de administrat pentru ca era html. Asa ca am inceput sa invat php si eram uimit cate se pot face si cat de mult mi-a usurat munca. Domeniul era de fapt subdomeniu free dar dupa ce am citit pe forumuri ca e mai bine sa ai propriul domeniu, am decis sa cumpar domeniul meu .ro de la rotld si bine am facut.

In perioada aia nu prea stateam bine cu banii si costul pt hosting-ul din Romania si cel extern era cam mare pt posibilitatile mele. Dar am aflat de adsense si ca se pot castiga bani din publicitate, lucru care m-a bucurat pt ca puteam sa platesc hostingul. Am castigat in jur de 40$ prima luna si am realizat ca se poate face si mai mult daca aduc vizitatori mai multi, dezvolt mai multe site-uri etc.

Si asa am ajuns azi, citesc in fiecare zi forumul seopedia + multe alte site-uri pe profilul care ma intereseaza, castig destul de bine dar nu suficient, in continuare caut informatii noi si incerc sa invat cat mai multe.

Vreau sa va multumesc pentru activitatea care o depuneti in fiecare zi pentru realizarea ideilor voastre, pentru a va indeplini visele si pentru ca incercati sa ii indrumati si pe ceilalti sa faca acelasi lucru. Va multumesc inca o data.