6z.ro e liber![]()
6z.ro e liber![]()
6z.ro are o semnificatie , 7c.ro are alta semnificatie , 7d.ro are alta semnificatie ( seven days , 3d-7d etc ) etc .
Nu vad ce legatura are disponibilitatea domeniului 6z.ro cu vanzarea domeniului 7c.ro .
Mai sunt si altii ; au si spus in thread vandut sau dat .
sincer nu am vazut nici o semnificatie in 7c.ro/6z.ro in afara de faptul ca are 2 litere![]()
Ultima modificare făcută de Butcher; 20th July 2010 la 10:18.
Am pus problema semnificatiei pentru ca aceasta e decisiva in cumpararea unui domeniu si tot semnificatia este cea care da valoare ( it.ro sau it.com ies din regulile LL.ro sau LL.com pentru ca are o semnificatie aparte )
@Zoso - eu cer fix valoarea lui, si anume 168 de euro si 79 de eurocenti, dar daca accepti invitatia mea la un pseudo-interviu, pretul scade la 42 de euro
@Butcher - mi-e greu sa cred ca nu ai destula imaginatie sa gasesti semnificatie pentru o cifra si o litera.. eu am ales "7 continente", din simplu motiv ca voiam sa pun ceva pe el, doar ca sa fie indexat.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)