Da, fllod-ul a incetat insa am stat pe server cu blocari din firewall si din iptables de ma dor degetutele. Am actualizat postul cu ceva ip-uri.
Da, fllod-ul a incetat insa am stat pe server cu blocari din firewall si din iptables de ma dor degetutele. Am actualizat postul cu ceva ip-uri.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cu cocalari d-astia nu e decat o solutie.. sa le "scoti cablul de retea". Daca le vorbesti frumos nu merge, daca le vorbesti urat iar nu e bine, daca ii lauzi pentru isprava si le publici numele nu e bine, daca nu il publici iar nu e bine.
Cand eram admin la sali de net veneau mereu script kiddies d-astia (care oricum nu fac decat sa downloadeze scripturi de pe forumuri de h#cking si sa le foloseasca inconstient) si mi se laudau in fiecare zi cu ce siteuri au "spart" ei. Imediat ce le scoteam, subtil, cablul de retea, se facea liniste totala.. ca nu-i ducea niciodata capul sa verifice asta
Asa ca, gaseste o metoda "sa-i scoti cablul de retea", sa vezi ce linistit stai apoi![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)