Momentul vesel al zilei - http://www.submitsuite.ro/blog/cum-s...aza-in-romania
De obicei chestii de genul acesta le pun in ambasada, insa asta e prea hilara.
Momentul vesel al zilei - http://www.submitsuite.ro/blog/cum-s...aza-in-romania
De obicei chestii de genul acesta le pun in ambasada, insa asta e prea hilara.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Se pare ca nu prea ai mai negociat cu acest tip de clienti! Joke)!
P.s. Important e ca te-ai amuzat. Stii prea bine cati sunt de acest gen si cati ai intalnit in viata ta!
ce smecher se crede, fac pariu ca nu are mai mult de 16 (max) ani
Iar jegosi din astia? Fac rost de cateva softuri de pe forumurile de hackers si se cred destepti.
sris de Marius Mailat: Scuze am editat din greseala postul tau in loc sa dau reply la el
Ai inteles gresit, am vrut sa spun ca unele "comunicari" cu clienti mai deosebiti le-am postat in ambasada, nu pot sa public toate "nebuniile" aici, uneori cer sfatul in cerc restrans cand am clienti mai "deosebiti".
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 7th May 2010 la 11:59.
Tin sa te contrazic, politia romana a facut destule arestari pe "hacking/carding". Au arestat destul de muti "carderi" din Romania, ceea ce e foarte bine.
Marius, pacat ca ti se intampla asa ceva. A mai existat un astfel de thread, cu un tip ce avea un radio-online si pana la urma flood-ul a incetat.
De curand unei prieteni i s-a spart contul de yahoo si a fost santajata de 'hacker'. Cu ajutorul meu am reusit sa ii aflam IP, si am contactat politia. Tot ce trebuie e declaratia mea,a ei, logurile de yahoo cu santaj si politia pleca dupa el. Cand am aflat IP-ul(era de la RDS) am sunat la RDS sa le explic situatia, iar ei au spus ca nu pot da nici un detaliu, si ca doar politia le poate cere detalii. Mi-a mai precizat ca politia chiar vine la RDS pentru 'hacking' de cont-uri de yahoo, si ca vin destul de des.
Ok..am deviat.
Marius a incetat flood-ul ?
Hmm..ar merge o lada de bere
Da, fllod-ul a incetat insa am stat pe server cu blocari din firewall si din iptables de ma dor degetutele. Am actualizat postul cu ceva ip-uri.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cu cocalari d-astia nu e decat o solutie.. sa le "scoti cablul de retea". Daca le vorbesti frumos nu merge, daca le vorbesti urat iar nu e bine, daca ii lauzi pentru isprava si le publici numele nu e bine, daca nu il publici iar nu e bine.
Cand eram admin la sali de net veneau mereu script kiddies d-astia (care oricum nu fac decat sa downloadeze scripturi de pe forumuri de h#cking si sa le foloseasca inconstient) si mi se laudau in fiecare zi cu ce siteuri au "spart" ei. Imediat ce le scoteam, subtil, cablul de retea, se facea liniste totala.. ca nu-i ducea niciodata capul sa verifice asta
Asa ca, gaseste o metoda "sa-i scoti cablul de retea", sa vezi ce linistit stai apoi![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)