Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Doneaza pentru Haiti

Afișare hibrid

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit Doneaza pentru Haiti

http://blog.auto-secondhand.ro/haideti-sa-fim-oameni Donatii UNICEF pentru victimele din HAITI! Cred ca ar fi frumos cei care au bloguri sau site-uri sa faca ceva o chestie cu detaliile de pe pagina respectiva pentru ajutorarea celor din Haiti ! daca nu pot face o donatie. mana sus cine se baga!

cei care vor sa ajute ! as avea rugamintea sa afiseze linkul blog-ului sau site-ului aici pentru a vedea cati dintr-o comunitate putem ajuta pe cineva la greu
    Ultima modificare făcută de Lupanu; 26th January 2010 la 22:14.
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    37

Implicit

Ma, de ce nu se face un teledon si pentru Romania? Noi romanii pentru noi? Avem aurolaci, boschetari, oameni saraci care mor de foame, ingheata de frig si altele.
    Vezi doamne o facem pe bunul samariteam ca deh, insa Romania nu e departe de Haiti.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

Distractia era completa daca ne invitai sa trimitem linkul tau catre toti prietenii de pe mess, ca doneaza Yahoo cate 2 centi pentru asta..

Despre donatii, au scris altii mai bine
    http://www.piticigratis.com/2010/01/...i-se-piaptana/
    http://www.visurat.ro/2010/01/21/sa-dam-sau-sa-nu-dam/
    http://www.arhiblog.ro/2010/01/nu-donez-ma-na.html
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Distractia era completa daca ne invitai sa trimitem linkul tau catre toti prietenii de pe mess, ca doneaza Yahoo cate 2 centi pentru asta..

Despre donatii, au scris altii mai bine
    http://www.piticigratis.com/2010/01/...i-se-piaptana/
    http://www.visurat.ro/2010/01/21/sa-dam-sau-sa-nu-dam/
    http://www.arhiblog.ro/2010/01/nu-donez-ma-na.html
    deci dece esti ironic? au scris altii mai bine . bv lor eu nu incerc decat sa ajut nu vreau sa-mi vizitezi tu pagina
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Lupanu Vezi Post
    deci dece esti ironic? au scris altii mai bine . bv lor eu nu incerc decat sa ajut nu vreau sa-mi vizitezi tu pagina
    N-ai fost atent la ce a zis el si nici la linkurile pe care le-a dat el
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    N-ai fost atent la ce a zis el si nici la linkurile pe care le-a dat el
    faza e urmatoarea daca nu era chestia cu haiti nimeni nu scria nici de ceilalti copii bolnavi din romania...sau de inundatii pt ca nu erau articole de moment la fel ca presa scriu bloggeri astia ai nostrii pun pariu ca daca e maine un cutremur...zoso & co sunt primii care posteaza: A FOST CUTREMUR

iar eu aici nu vreau sa se certe nimeni + ca pe la tv nu am vazut nicio campanie de acest gen... ! STOP daca vreti sa ajutati bine daca nu iarasi bine !

PS CRISTI: el a facut referire ca eu imi fac reclama la blog si da recunosc e adevarat tara noastra e vai si amar de ea ... dar pt asta statul nostru trebuie sa faca ceva... insa statul nostru dabea da 50.000 pentru haitieni !
    Ultima modificare făcută de Lupanu; 26th January 2010 la 23:31.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    40

Implicit

E clar ca nu prea ai inteles mare lucru din ce am vrut sa zic. In fine, fiecare face ce are chef cu banii lui.

O singura chestie mai subliniez. Articolul tau era cat de cat credibil si nu imi provoca scarba daca era in genul: Eu am donat pentru Haiti atatia bani. Daca poti, incearca sa donezi si tu

Asa, postari de astea "inflacaratoare" poate sa faca oricine care are chef sa dea impresia ca lui chiar ii pasa.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

rog un moderator sa stearga topicul...vad ca unora nu le prieste !

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Inteleg ca pe oamenii aia i-a lovit Dumnezeu si sunt vai mama lor, dar nu avem destui batrani care in perioada asta mor inghetati pe strazile din romania ca nu au un camin cald? Nu sunt destui capabili sa produca valoare in tara, care au nevoie de sange pentru a se vindeca sau de bani pentru cine stie ce operatii complicate?

Chiar suntem o tara care o duce asa de bine incat sa ne uitam peste ocean sa ajutam in loc sa ne ajutam semenii de langa noi.

Si aurolacul ala de la coltul blocului tau o sa iti dea intr-o zi in cap sa iti ia portofelul, asa ca mai bine ne ocupam de ei sa le dam o sansa la o viata mai buna.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Inteleg ca pe oamenii aia i-a lovit Dumnezeu si sunt vai mama lor, dar nu avem destui batrani care in perioada asta mor inghetati pe strazile din romania ca nu au un camin cald? Nu sunt destui capabili sa produca valoare in tara, care au nevoie de sange pentru a se vindeca sau de bani pentru cine stie ce operatii complicate?

Chiar suntem o tara care o duce asa de bine incat sa ne uitam peste ocean sa ajutam in loc sa ne ajutam semenii de langa noi.

Si aurolacul ala de la coltul blocului tau o sa iti dea intr-o zi in cap sa iti ia portofelul, asa ca mai bine ne ocupam de ei sa le dam o sansa la o viata mai buna.
    dar a facut statul ma rog vreo linie de teledon sau ceva de genul pt asa ceva?
    si ma rog nu-i putem ajuta si pe aia si pe aia ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th February 2010, 00:11
  2. Caut om pentru debugging pentru toate browserele
    De nex în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd November 2009, 15:40
  3. site mai mult pentru .co.uk decat pentru .ro
    De zaOne în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th October 2006, 08:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •