Sursa aici si am mai vazut stirea si pe alte siteuri credibile.
Aveti vizitatori de pe telefoane mobile ? Se pot identifica in Analytics?
Se poate vizita siteul de pe mobil si fara sa ai versiune pentru wap ?
Sursa aici si am mai vazut stirea si pe alte siteuri credibile.
Aveti vizitatori de pe telefoane mobile ? Se pot identifica in Analytics?
Se poate vizita siteul de pe mobil si fara sa ai versiune pentru wap ?
Stirea este corecta, au confirmat si pe site-ul lor.
Am lucrat cu AdMob o lunga perioada. Baza lor sunt telefoanele inteligente, in special iPhone-ul, dar si celelalte smartphone-uri. Acestea au browser html nu wap, singura diferenta e ca site-ul trebuie adaptat la ecrane mici (media acum e 320x480) si cu butoane mari pt a le folosi cu degetul (se renunta la stylus).
Ca performanta producea cam 25% din AdSense la acelasi nr de vizitatori. Pana la urma am vandut site-ul respectiv asa ca nu mai stiu ce performante are AdMob-ul in utimul an, banuiesc ca s-au imbunatatit pe fondul raspandirii iPhone-ului si a celorlalte smartphone-uri si deci si advertizeri sunt mai multi.
In general Smartphone-urile au user agent distinct asa ca poti face redirect automat catre o pagina destinata lor. Totusi pe viitor cred ca nu o sa mai fie necesare paginile proiectate special pt telefoane, avand in vedere ca rezolutia pt 2010 va fi de aprox 800x480, adica aproape cat un netbook. Poate doar interfetele pt deget sa justifice existenta acestor pagini.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)