i'm with him. :ph34r:Postat în original de Ovidiu Lixandru @ Mar 10 2006, 02:49 PM) [post=12039
i'm with him. :ph34r:Postat în original de Ovidiu Lixandru @ Mar 10 2006, 02:49 PM) [post=12039
Woau ma.. Nu stiam ca ai asa sentimente profunde si pasive pentru mine. O sa tin cont de ele pe viitor.Postat în original de Krumel @ Mar 10 2006, 03:51 PM) [post=12046
Cat despre forum : este pasiunea si profesia mea. De-aia scriu.
Pe alte forum-uri care scriu sunt strict]
Eu am intrat pe Seopedia ca sa ma combin cu Cristian. Vreau sa il iau sa facem o fabrica de scobit nasuri care umbla pe sus.
[/QUOTE]
Woau ma.. Nu stiam ca ai asa sentimente profunde si pasive pentru mine. O sa tin cont de ele pe viitor.
Pe alte forum-uri care scriu sunt strict legate de SEO sau pur web![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Informatie in cazul seopedia si al forumurilor gasite pe google, nu pierd timpul pe niciunde.
Ok, hai sa zici ca mai fac una alta pe linkmania.ro la sectiunea MU Online... Dar atat. De fapt sa fiu sincer de link sunt dependent, le fac cel putin 60 de hituri pe zi.
EDIT:You freaky people... De ce doamne iarta-ma am revenit?Woau ma.. Nu stiam ca ai asa sentimente profunde si pasive pentru mine.
Vreau sa stiu. (emisiune pentru tinerii pionieri)![]()
Imi place sa citesc .. citesc tot ... nu iert nimic .... !!!!!
moviereads.com - flip pages, not content
Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 10 2006, 09:14 PM) [post=12099
Unde dai si unde crapa.....sentimente profunde si pasive pentru ....o fabrica de scobit nasuri care umbla pe sus.
Ca sa inteleaga tot poporul si sa nu fim banuiti de ....nu stiu ce]
Woau ma.. Nu stiam ca ai asa sentimente profunde si pasive pentru mine. O sa tin cont de ele pe viitor.
Pe alte forum-uri care scriu sunt strict legate de SEO sau pur web
[/QUOTE]
Unde dai si unde crapa.....sentimente profunde si pasive pentru ....o fabrica de scobit nasuri care umbla pe sus.
Ca sa inteleaga tot poporul si sa nu fim banuiti de ....nu stiu ce.
Am prietena... omule...
B)
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)