Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Neogen o da cotita

Afișare hibrid

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu lucrez cu neogen afiliati de vre-o 5 ani de zile si nu a fost niciodata vre-o problema. S-a mai intamplat sa dureze mai mult pina cand au efectuat plata (chiar si pina la 1-2 luni) dar au efectuat-o. Chiar daca le-am trimis mesaje sa-i intreb de sanatate, mi-au raspuns a doua zi, dandu-mi diverse motive, dar pina la urma au efectuat plata. E adevarat ca nu am asteptat sa se acumuleze foarte mult, la 1-1.5 milioane ceream plata.

Inainte, cand euro era mai mic, politica zicea ca poti sa ceri plata cand suma ajunge la 30 euro dar nu mai putin de 1 mil lei. Acum, pentru ca euro e mare (peste 4 roni), link-ul care iti permite sa ceri efectuarea platii se activeaza dupa ce ajungi la 30 euro. Actualizarea se face zilnic, la cursul din ziua precedenta de la BNR.

@deadworldisee: motivul pentru care nu iti mai apar reclamele: vezi sa nu cumva sa te fi scos din sistem daca ai incalcat poate vre-o regula de-a lor, trebuia sa ii contactezi imediat, in urma cu 1 luna daca ai vazut ca nu iti mai apareau reclamele pe site.

@Prometeu: eu zic sa astepti sa se faca 30 euro si sa ceri plata, pe urma vezi din propia experienta daca merita sa pastrezi bannerele sau nu.

Ce nu imi place mie acum, poate si din cauza recesiunii care a dus la micsorarea celor care apeleaza la aceasta forma de publicitate, e ca au inlocuit formatul standard cu care eram obisnuiti de la Adsense cu niste bannere de culoare galbena care nu se potrivesc de nici un fel cu 98% din site-uri, dar care este foarte tipator; in plus, fac mai mult reclama la firmele care posteaza anunturi de joburi pe site-ul lor propriu, bestjob.

Dar una peste alta, mai iese un ban si de la ei.
    Ultima modificare făcută de mike07; 13th March 2009 la 07:17.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. neogen.ro
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 11:31
  2. Neogen - rau platnic ?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th April 2007, 23:56
  3. bestjobs & neogen
    De Bruzli în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th December 2006, 10:33
  4. SPAM: Neogen.ro
    De Cristian Mezei în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th November 2006, 11:35
  5. Nou la NEOGEN
    De pstefan75 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th November 2006, 13:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •