de ce ar face-o? ce conteaza daca vinde fasole sau bujii? nu asta era scopul acestui thread. Multumim Seinfeld pentru avertizare
de ce ar face-o? ce conteaza daca vinde fasole sau bujii? nu asta era scopul acestui thread. Multumim Seinfeld pentru avertizare
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
Totusi, a fost weekend. Iar cand vii luni la serviciu si te trezesti cu un mail amenintator sau cu inca 2-3 sacaitoare ... nu e prea frumos. Probabil a preferat sa te lase sa mai fierbi putin. Eu mereu am preferat sa astept 1 saptamana si nu mi-am luat nici o teapa momentan. Am totusi 2 pe care ii astept de 5 zile insa "reziliem" contractul si se rezolva si asta. Eu am dat cu ceva timp in urma ideea unui marketplace insa observ ca nimeni nu este interesat de lucrul asta. Eu nu am cunostintele si $$$ necesari pentru a dezvolta un astfel de proiect dar altii au de aici![]()
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
In general nu imi place sa vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba.
Treaba a stat asa: am discutat joi pe email pana i-am trimis baza de date. Dupa, nu a mai dat nici un semn. Daca ar fi aparut o probleme putea sa imi raspunda repede. Sau hai sa zic, imi raspundea vineri.
Si nu l-am sacait deloc, i-am trimis doar un simplu email in care l-am intrebat daca a intervenit vreo problema.
Cum nu a raspuns, lucrurile au fost detul de clare pentru mine.
Asa ca repet, cine are chef sa "invete" ceva despre acest individ, invata. Cine are chef de discutii interminabile si tot felul de fantezii, e invitatul meu.
Daca o sa se schimbe situatia, la modul ca o sa ma contacteze persoana, o sa va anunt eu.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
O mica precizare, ca sa nu sufere oameni nevinovati:
Nu stau sa fac politie pe internet. Poate e adevarat, poate nu e. Omul asa mi-a transmis, asa va informez si eu.unnecunoscut: tin sa precizez ca firma mea nu are nici o legatura cu acea baza de date iar respectivul nu mai este in firma de cateva luni...doar a folosit adresa de mail atunci cand se afla doar in firma..
Poate ca firma e ok, doar individul respectiv a avut ganduri necurate.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)