Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Duster - primul crossover de la Dacia

Afișare hibrid

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit Duster - primul crossover de la Dacia

Conceptul pe care Dacia îl va prezenta la salonul auto de la Geneva se numeşte Duster şi este un model de tip crossover, care combină formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip MPV (Multi Purpose Vehicle), a anunţat constructorul auto.

"Duster, primul concept car al mărcii Dacia, este un crossover ingenios. Văzut din partea şoferului, Duster este un coupé sportiv. Văzut din partea pasagerului, Duster este un MPV (Multi Purpose Vehicle) având două uşi cu deschidere în sensuri contrare", se arată într-un comunicat al Dacia remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Conceptul are 1,49 metri înălţime, 4,25 metri lungime (cât un Logan Sedan - n.r.) şi 1,64 metri lăţime. Ampatamentul măsoară 2,8 metri, maşina fiind un crossover robust şi sportiv, reiese din comunicat.

"O atenţie specială a fost acordată performanţelor aerodinamice ale lui Duster (coeficientul Cx este de 0.30)", menţionează Dacia.

Conceptul este echipat cu un propulsor diesel de 1,5 litri care dezvoltă 105 Cai Putere, echipat cu filtru de particule. Astfel, motorul emite 139 de grame de dioxid de carbon pe kilometru şi are un consum de 5,3 litri pentru 100 de kilometri parcurşi.

Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 9,6 secunde

MIE MI SE PARE PREA FRUMOS CA SA FIE ADEVARAT !
    Imagini atașate Imagini atașate

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Majoritatea masinilor arata bine in faza de concept, cine stie de mizerie o sa iasa la final.

Zait Victor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th February 2009
    Locaţie
    web
    Vârstă
    37
    Posturi
    50
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    Conceptul pe care Dacia îl va prezenta la salonul auto de la Geneva se numeşte Duster şi este un model de tip crossover, care combină formele unui automobil coupe cu cele ale unui vehicul de familie de tip MPV (Multi Purpose Vehicle), a anunţat constructorul auto.

"Duster, primul concept car al mărcii Dacia, este un crossover ingenios. Văzut din partea şoferului, Duster este un coupé sportiv. Văzut din partea pasagerului, Duster este un MPV (Multi Purpose Vehicle) având două uşi cu deschidere în sensuri contrare", se arată într-un comunicat al Dacia remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

Conceptul are 1,49 metri înălţime, 4,25 metri lungime (cât un Logan Sedan - n.r.) şi 1,64 metri lăţime. Ampatamentul măsoară 2,8 metri, maşina fiind un crossover robust şi sportiv, reiese din comunicat.

"O atenţie specială a fost acordată performanţelor aerodinamice ale lui Duster (coeficientul Cx este de 0.30)", menţionează Dacia.

Conceptul este echipat cu un propulsor diesel de 1,5 litri care dezvoltă 105 Cai Putere, echipat cu filtru de particule. Astfel, motorul emite 139 de grame de dioxid de carbon pe kilometru şi are un consum de 5,3 litri pentru 100 de kilometri parcurşi.

Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 9,6 secunde

MIE MI SE PARE PREA FRUMOS CA SA FIE ADEVARAT !
    un link ceva ? o pagina oficiala ? de unde ai pozele ? sincer, e prea sarit design-ul pentru ceea cu ce eram obisnuit sa numesc Dacia...

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    39

Implicit

ca e si tare greu sa cauti pe google...

Zait Victor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th February 2009
    Locaţie
    web
    Vârstă
    37
    Posturi
    50
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    ca e si tare greu sa cauti pe google...
    sorry, intrasem si pe dacia.ro, fugitiv, si nu am gasit nimic prin meniu ..... abia acum am vazut si eu o amarata de animatie cu "Geneva" .... my fault...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

imi pare un concept gretos, extrem de gretos. Au incercat si romanii sa faca ei un concept futuristic si la capitolul design sunt repetenti de ani de zile. Parca ar fi cioplita cu dalta si ciocanu, farurile alea din fata se lungesc prea mult si multe, multe alte gaselnite care nu arata interesant deloc. Mie mi-ar fi rusine sa ma prezint cu masina aia cand la Geneva apar intotdeauna tot felul de concepte extrem de tari.

uite-aici concept superb care va veni la Geneva. Se compara ze new Duster Dacia cu el? e ca si cum ai compara o piatra colturoasa cu un diamant slefuit.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 2nd March 2009 la 16:34.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    imi pare un concept gretos, extrem de gretos. Au incercat si romanii sa faca ei un concept futuristic si la capitolul design sunt repetenti de ani de zile. Parca ar fi cioplita cu dalta si ciocanu, farurile alea din fata se lungesc prea mult si multe, multe alte gaselnite care nu arata interesant deloc. Mie mi-ar fi rusine sa ma prezint cu masina aia cand la Geneva apar intotdeauna tot felul de concepte extrem de tari.

uite-aici concept superb care va veni la Geneva. Se compara ze new Duster Dacia cu el? e ca si cum ai compara o piatra colturoasa cu un diamant slefuit.
    mai, ce are dacia, din multe puncte de vedere, e SF, si prea privirea aia de gangsta', dar e bine ca vin cu idei, si din unele puncte de vedere e dragut...
    linkul care lai dat tu nu are chiar nimic deosebit, un lambourghini acolo oleak modificat? CHiar nu mi place , am vazut multe concepte care sa dea clasa atat daciei cat si linkului tau , nu prea ai ales bine comparatia, zic eu :p

P.S da sa nu te superi dacuma pe mine

Augustin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th July 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    110
    Putere Rep
    37

Implicit

Dacia e Dacie si asa va ramane pe veci.
    Conceptul dupa mine are 99.9% sanse sa NU intre in productie din varii motive, cea mai importanta ma gandesc ca ar fi "nu are ce cauta dacia intr-un segment de genul ala".

Nosfer: tu ceri ca un concept Dacia sa se compare cu un concept facut de Giugiaro??? Stii ca e ca si cum ai compara Dacia cu Ferrari

fellow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    14th April 2007
    Posturi
    245
    Putere Rep
    35

Implicit

Intr-adevar in comparatie cu modelul lui Nosfer, Duster parca e urat, dar totusi mie imi place interiorul si design-ul asta smecher. Cred ca farurile nu arata prea bine..

vmariusgl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    40
    Posturi
    190
    Putere Rep
    32

Implicit

Parca e scoasa dintr-un film SF. Ma indoiesc ca asa va arata si modelul de serie. E bun oricum ca au idei noi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Noua dacie duster
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd April 2010, 11:45
  2. Primul meu post ...
    De Adry în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th January 2009, 13:49
  3. Primul meu domeniu .ro
    De Iulian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 24th September 2008, 21:27
  4. Primul si PRIMUL mouse
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th October 2006, 09:16
  5. Primul Meu Site
    De jeremy în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 8th June 2006, 11:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •