Pana acum cateva luni luam foarte multe vizite din social bookmarks, in special din StumbleUpon. Am luat si 4 front-uri la digg si cateva la reddit dar stiam de pe atunci ca e foarte greu de realizat asa ceva si ai nevoie de un start bun de la prieteni + prietenii lor sa ajungi macar la un 40-50 voturi si abia de acolo incepe sa vina interes natural.
- La Stumble ratia era cam de 100 unici/vot si aveam foarte multe articole populare lunar dar in ultima vreme primesc 40-50 de voturi pe cate un articol si nu vine nici macar un vizitator pierdut din greseala... la 40-50 de voturi!!! Voturile sunt reale, date din toolbar de persoane cu conturi bunicele, cu discovery-uri de la persoane diferite si am incercat si pe mai multe site-uri diferite sa observ care-i faza si n-a luat nici unul traffic.
- Digg - la digg nu ai sanse sa primesti ceva traffic decat daca aduni de undeva 40-50 de voturi si chiar si asa sunt enorm de multi useri care nu fac altceva decat sa dea bury fara sa verifice articolele doar sa ajunga in fata lor. Traffic iei foarte foarte greu de aici
- Reddit - La reddit tot mai sunt sanse sa iei cateva sute poate chiar o mie daca submitezi articolele la categorii bune dar si aici sunt useri care dau voturi negative doar sa ajunga in fata ta.
- Mixx - Mixx-ul a avansat de la stadiul de beta si are cea mai mare crestere ca traffic dintre toate site-urile de social bookmarking dar NU VINE traffic de la ei. Rankeaza foarte bine in motoarele de cautare pentru titlul articolului submitat, lor le vine trafficul si apoi userii se pierd si nu stiu unde sa dea sa vada continuarea articolului.
Mi se pare ca toate au decazut enorm ca si potential de trimitere vizitatori si nu mai vad nici un rost sa le folosim. E vreun site de social bookmarking care mai trimite ceva vizitatori?

Răspunde cu citat