Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: S-au stricat socialele la stomac?

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit S-au stricat socialele la stomac?

Pana acum cateva luni luam foarte multe vizite din social bookmarks, in special din StumbleUpon. Am luat si 4 front-uri la digg si cateva la reddit dar stiam de pe atunci ca e foarte greu de realizat asa ceva si ai nevoie de un start bun de la prieteni + prietenii lor sa ajungi macar la un 40-50 voturi si abia de acolo incepe sa vina interes natural.

- La Stumble ratia era cam de 100 unici/vot si aveam foarte multe articole populare lunar dar in ultima vreme primesc 40-50 de voturi pe cate un articol si nu vine nici macar un vizitator pierdut din greseala... la 40-50 de voturi!!! Voturile sunt reale, date din toolbar de persoane cu conturi bunicele, cu discovery-uri de la persoane diferite si am incercat si pe mai multe site-uri diferite sa observ care-i faza si n-a luat nici unul traffic.

- Digg - la digg nu ai sanse sa primesti ceva traffic decat daca aduni de undeva 40-50 de voturi si chiar si asa sunt enorm de multi useri care nu fac altceva decat sa dea bury fara sa verifice articolele doar sa ajunga in fata lor. Traffic iei foarte foarte greu de aici

- Reddit - La reddit tot mai sunt sanse sa iei cateva sute poate chiar o mie daca submitezi articolele la categorii bune dar si aici sunt useri care dau voturi negative doar sa ajunga in fata ta.

- Mixx - Mixx-ul a avansat de la stadiul de beta si are cea mai mare crestere ca traffic dintre toate site-urile de social bookmarking dar NU VINE traffic de la ei. Rankeaza foarte bine in motoarele de cautare pentru titlul articolului submitat, lor le vine trafficul si apoi userii se pierd si nu stiu unde sa dea sa vada continuarea articolului.

Mi se pare ca toate au decazut enorm ca si potential de trimitere vizitatori si nu mai vad nici un rost sa le folosim. E vreun site de social bookmarking care mai trimite ceva vizitatori?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Intr-adevar social media scade, dar nu atat de rau precum spui tu.

Experienta mea din ultimele 2-3 saptamani:

Digg - Ca si inainte, nu ai sanse sa iti vina vizitatori decat daca ajunge stirea pe prima pagina si conteaza foarte mult categoria. Adica de la sports/autos/software vor veni doar cateva mii, iar de al comedy/odd stuff/tech industry news cateva zeci/sute de mii.

StumbleUpon - Pentru a scapa de spam, considera niste siteuri mari ca fiind premium si doar la alea mai conteaza voturile venite de pe alt referrer decat bara de stumble. Pentru celelalte, trebuie ca vizitatorul care te voteaza sa vina folosind butonul de stumble. Trafic inca aduce foarte mult.

Reddit - In caz ca stirea nu ajunge pe prima pagina, vor veni doar de la cateva sute la 2000 de vizite, iar daca ,ajunge pe prima pagina si sta acolo 12-16 ore pot veni intre 30,000 si 100,000, in functie de zi si stire.

Mixx - nu aduce trafic, orice-ai face.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •