S-ar dezvolta dragut ca web directory pentru web masteri si firme de design - ce software recomandati ?
S-ar dezvolta dragut ca web directory pentru web masteri si firme de design - ce software recomandati ?
eu l-as face forum de web design and stuffar merge si director dar deja sunt enorm de multe solutii pe piata. domeniul e ok in orice caz.
Eu unul as face forum si director (international, bineinteles) + stiri din domeniu.
Ar fi fost mai frumos domeniul fara cratima, dar merge si asa.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
eu l-aş face de toate: resurse web master, bază de date gigantică cu info& articole, un blog de news, un sistem gen digg unde să poată webmasterii să promoveze articolele lor şi desigur.. şi forum. All in one is better.
tld-urile cu cratima sunt destul de ok vazute. Ca nu mere foarte ok pe reclama din bot in bot e altceva insa pe search engine e destul de ok treaba asta. Plus ca e mult mai convenabil si pentru returning vizitator (cel care cunoaste deja adresa)
PS: a inebunit lumea cu forumurile.. Bre e munca multa sa faci un forum activ si rezultatele parca nu prea se ridica mai ales acu cand sunt forumuri pe toate ... url-urile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)