Sunt interesat sa cumpar site-uri de jocuri, ( domeniu + script + continut ), astept oferte.
multumesc
Sunt interesat sa cumpar site-uri de jocuri, ( domeniu + script + continut ), astept oferte.
multumesc
Nu vrei nimic gratis ? Nu glumesc dar chiar zilele trecute am dat peste un astfel de script care pe deasupra ca era gratis (pe bune) mai venea si cu 400 jocuri preinstalate cu posibilitatea unui update gratuit pana la 3.500 de jocuri... trebuie doar sa cauti putin si gata...
Eu chiar am cautat si nu am gasit nimica gratis cu jocuri incluse
O sugestie de cautare ar fi utila...
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Am vazut prea multe site-uri asemanatoare cu jocuri... scripturi exista.
Din link in link am ajuns la Web development Services, Web Design, Cheapest Web Hosting, Search Engine Optimization, SEO Services in Pakistan . E doar un exemplu (costa 25$).
Mai platesti un domeniu + hosting si ai gata facut un site de jocuri (fara PR sau trafic ce-i drept.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Pacat ca numai in Romania mai exista cateva sute de astfel de site-uri.
Cum monetizati voi site-urile de jocuri?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Nu sunt interesat de site-urile cu scripturi free, ma intereseaza sa aibe si un poko de vechime , asa ma apucam si facem 15 pana acum, sunt interesat sa aibe si cateva vizite macar, o identitate cat de cat .
Mentionez de la inceput ca nu sunt interesat sa vand situl gamebase.ro, dar daca primesc o oferta pe care nu o pot refuza cine stieoricum as fi interesat sa vad cat valoreaza in bani munca depusa pana acuma la realizarea si mentinerea sitului. Deci daca aveti ceva oferte puteti posta aici.
Buna ziua. am avut placerea sa arunc o privire pe site-ul tau, are un aspect ok, se poate face ceva din el, are ceva persperctive,, insa numarul de vizite care il are ,,, ma impresioneaza ca este ff mic , te rog totusi sa imi spui un pret ptr care ai fi de acord cu cedarea lui, nu pot face o oferta de pret , deoarece, posibil te-as jigni si nu vreau s afac acest lucru, se vede ca sa lucrat ceva la el,, te rog sa imi spui o suma,, oricat ar fi ea . Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)