Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: deci cum sa fac?

zbrexter este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit deci cum sa fac?

am si eu o problema, am vazut pe multe site-uri undeva in partea de jos a site-ului (de exemplu pe anunturirapide.ro) o chestie cu "ultimele cuvinte cautate". caut de o saptamana pe google ce script sau plugin face treaba asta pt ca vreau sa implementez si eu asa ceva la mine in site, si nu gasesc nici macar cum se cheama functia respectiva. As aprecia foarte mult daca mi-ati putea deslusi aceasta problema. Ce script e ala? cum sa il caut si sa il implementez in site.
    mersi mult de ajutor

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Depinde de ce fel de CMS etc folosesti. In primul rand o solutie generala nu exista, trebuie sa ai o solutie adaptata la scriptul care il folosesti.

De exemplu daca CMS-ul ce il folosesti nu salveaza cautarile o sa fie imposibil sa stii care au fost ultimele cautate.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit ...

si cum vad ce cms am? sau daca salveaza cautarle. imi cer scuze daca par aiurea dar sunt mai nou in bransa. de exemplu cautarile la mine se fac prin ceva de genul search.php este o pagina care are motorul de cautare in ea. e vreun cod php sau ceva dupa care trebuie sa ma uit in ea?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Despre ce website e vorba?
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit un site de anunturi

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Despre ce website e vorba?

cauta pe google w w w . avizierul . r o si da pe cached ca acu nu mai e online saitu ca il mut pe alt domeniu

Inca nu e online site-ul ca nu e activat domeniul, maine sau poimaine e gata.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    38

Implicit

Salut,

In primul rand trebuie sa faci un tabel in baza de date. Apoi in formularul de cautare sa adaugi un camp hidden (eventual) si apoi sa introduca automat in baza de date (mysq probabil folosesti) textul cautat de user. Apoi te joci un pic cu codul si extragi ultimele 10 cautari de exemplu. Baza de date se populeaza automat dupa fiecare cautare. Trebuie totusi sa fii un pic atent la ce se cauta. Eventual poti face niste filtre pe anumite cuvinte, nu se stie ce cauta omu .
    Asta este doar un exemplu.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Din ce vad scriptul e custom, nu e ebazat pe CMS. Vezi daca cumva se salveaza deja cautarile in DB, daca nu se salveaza trebuie facut ceea ce zice pgabriel ( cu mici modificari e corect ceea ce spune el legat de implementare ).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Unhappy dar...

Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
    Salut,

In primul rand trebuie sa faci un tabel in baza de date. Apoi in formularul de cautare sa adaugi un camp hidden (eventual) si apoi sa introduca automat in baza de date (mysq probabil folosesti) textul cautat de user. Apoi te joci un pic cu codul si extragi ultimele 10 cautari de exemplu. Baza de date se populeaza automat dupa fiecare cautare. Trebuie totusi sa fii un pic atent la ce se cauta. Eventual poti face niste filtre pe anumite cuvinte, nu se stie ce cauta omu .
    Asta este doar un exemplu.
    cred ca asta e cel mai complet raspuns pe care l-am primit pana acum. mai nasol e ca din tot ce ai zis tu acolo ca trebuie facut eu nu stiu decat sa intru in php care cauta si sa editez pe acolo (dar nu stiu ce sau cum) ma gandeam ca poate exista vreun soft de cumparat sau vreun script ceva care sa faca treaba asta...

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    38

Implicit

Pai nu e o chestiune standard. Este un feature in plus pe site.
    Exemplul dat de mine e unul simplu ca sa intelegi cam ce trebuie facut. Dar in principiu e ok, vorba lui mariusel "cu mici modificari".

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Outsource la munca daca nu stii php, pentru 100$ sunt sigur ca sunt baiati aici pe forum care iti pot face adaugirea. Poate si pe mai putin.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Este primul meu post, deci trebuie sa ma prezint :)
    De BeFree în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th November 2006, 01:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •