Salutare, pot publica articole și linkuri pe un site de știri locale, nu foarte vechi, dar pe care se publica în mod constant și a cărei autoritate a tot crescut.
Salutare, pot publica articole și linkuri pe un site de știri locale, nu foarte vechi, dar pe care se publica în mod constant și a cărei autoritate a tot crescut.
Preturi accesibile pentru pachete.
DA 7 / PA 13 / age 307 DAYS.
Da mi te rog un PM cu site-urile. Merci
Update: DA 8 / PA 15. Continuă să crească, între timp aduc și primesc link-uri de la alte trusturi de presă și sper să tot crească într-un ritm cât mai bun.
DA 8 PA 21. Continuă să crească datorită investițiilor. Are 350 zile vechime astăzi.
În continuare se publică constant pe el. Site-ul este foarte curat, avand doar 3-4 advertoriale publicate.
Te rog, un pm cu lista de preturi, url-ul si te rog sa specifici daca contentul este realizat de tine sau trebuie furnizat, precum si daca poti emite factura.
Multumesc
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am trimis.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)