Salutare am creat de cateva zile un site de stiri credeti ca daca l-aș înscrie în directoare pentru a aduna backlink-uri ar fi o idee bună sau ar face mai mult rau ? Câteva sfaturi ?
Salutare am creat de cateva zile un site de stiri credeti ca daca l-aș înscrie în directoare pentru a aduna backlink-uri ar fi o idee bună sau ar face mai mult rau ? Câteva sfaturi ?
eu zic ca daca vrei sa para natural, mai stai cateva luni, daca site-ul e nou, e bizar sa se trezeasca cu bkl asa din senin. Cel mai "natural" este sa creezi majoritatea bkl la inceput pe kwd-uirle dim WMT, pe masura ce ele apar, apoi poti diversifica, in general as merge pe brand o vreme!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
La ce te referi cu "in general as merge pe brand o vreme!"
Da fac asta pe facebook si pe rețelele de socializare in general .
Salut, sanatos este sa stai cam 6 luni inainte sa te apuci de link building, iar in acest timp sa pui content la greu pe site
Ghid de cumparaturi si review-uri de produse
Asta si fac incerc sa formez un "public" pe rețelele de socializare .
Optez si eu pentru varianta lui Razvan cel mai sanatos
oricum iti trebuie advertoriale serioase daca vrei sa faci SEO pt el mai bine incheie colaborari cu siteurile de stiri sa iti scrie advertoriale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)