Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Pareri despre comercializarea unor produse branduite

Raneni este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    8th August 2017
    Posturi
    33
    Putere Rep
    17

Implicit Pareri despre comercializarea unor produse branduite

Salut,

Dupa cum spune si titlul, as fi interesat sa stiu daca ati avut colaborari cu firme ce ofera personalizari de tricouri/cani cu logo-ul brand-ului vostru si daca da, cum a decurs totul. Stiu ca exista cateva magazine in RO, unde iti poti personaliza un tricou sau si o cana, dar voiam sa intreb mai intai aici.

De ce? Ei bine, m-ar interesa daca se acorda vreun discount pentru un numar de cateva zeci de tricouri comandate sau alta reducere. Apeland la experienta celor care au avut astfel de colaborari, as fi interesat sa aflu si altele precum:

1. E mai convenabil sa cumpar eu diversele produse branduite, urmand sa le livrez prin intermediul vreunei firme de curierat sau sa fac o colaborare din aceea unde eu doar dau logo-ul/brandul si ei se le pun la ei pe site, urmand ca eu sa primesc doar un anumit procent din vanzari?

2. Ati colaborat cu vreo firma in acest domeniu, care s-a dovedit a fi neserioasa?

3. E nevoie de infiintarea vreunui SRL/PFA?

Ce vreau eu sa fac e o nebunie...Am facut un asa-zis brand pe IG, am strans o micuta comunitate si ma gandeam sa incerc sa monetizez contul astfel...Pentru inceput, m-as gandi la 50-100 de tricouri si cani, sa vad daca se vand.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    55
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    55

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

fratele meu e un asa zis influencer si colaboreaza cu letrico.ro .. grosso modo ramane cam cu 10-15/lei pe produs si nu se ocupa cu nimic din ce tine de comercializare

Raneni este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    8th August 2017
    Posturi
    33
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    fratele meu e un asa zis influencer si colaboreaza cu letrico.ro .. grosso modo ramane cam cu 10-15/lei pe produs si nu se ocupa cu nimic din ce tine de comercializare
    Interesant. A fost nevoie sa-si faca vreun SRL/PFA sau pur si simplu a luat legatura cu respectivul site, au batut palma si colaboreaza din postura de persoana fizica?

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    55
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    55

Implicit

pe persoana fizica dar pana acum tot ce a facut, a donat, practic firma letrico ii dona (oficial, legal) unui ong

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •