Salut, am nevoie de advertoriale pentru mai multe domenii. Ma intereseaza atât blogurile cât și presa dacă aveți vreo ofertă. Multumesc.Aștept pm cu site-urile.
Salut, am nevoie de advertoriale pentru mai multe domenii. Ma intereseaza atât blogurile cât și presa dacă aveți vreo ofertă. Multumesc.Aștept pm cu site-urile.
Buna, ce inseamna ”cumpar advertoriale”? ai nevoie de cineva care sa scrie content? sau de cineva care sa iti ofere publicare de advertoriale la el pe blog? Banuiesc ca e a doua varianta. iti raspund in privat.
Ultima modificare făcută de cristi_s; 11th May 2019 la 21:34.
In sfarsit cineva care gandeste ca si mine!! +1
Dacă voiam conținut, scriam că am nevoie de un content writer. În definiție un advertorial îl pot cumpăra atât cu conținutul meu cât și conținut scris de ownerii siteurilor, până acum am primit în mare parte aceleași site-uri pe care le știam, dar mulțumesc. Nu, nu mă interesează ca cineva să le scrie, ci efectiv doar caut niște domenii bune pentru diversitate. Un articol ( publicitar sau nu, atâta timp cât are backlinkuri pe keywords, brand sau url și conține păreri pro despre un produs, serviciu, brand) pe care mulți dintre noi le folosim pentru campaniile de link building, se numește advertorial, dar sunt sigură că știai asta, cristi_s.
Salut, imi poti da PM cu o adresa de mail.
Multumesc frumos!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)