Salutare si bine v-am gasit! Sincer sa fiu, nici nu stiu ce caut printre voi... De fapt, am venit cu o intentie, de a invata, dar dupa ce am citit din umbra cateva zile forumul, mi-am dat seama ca sunt depasit. Consider ca la varsta mea, sa o iau de la zero... e cam greu. Dar incerc, poate iese ceva.
Cate ceva despre mine:
In urma cu mai multi ani, vreo 8, am cochetat putin cu joomla si am creat cateva site-uri ( de fapt am instalat cms-ul si cateva extensii), unul pentru comuna in care imi mananc zilele, unul pentru scoala, unul pentru biblioteca. Apoi am mai facut unul de imobiliare pentru o cunostinta. Toate din dragoste pentru online. Dar, necastigand bani, iubirea asta a cam disparut in timp. Si m-am „topit” incet, incet.
Acum vreo luna, am descoperit si eu afilierea. Da, tarziu, dar tot descoperire este. Ba chiar am si facut un comision, dand un link de afiliere la un prieten. Dar altceva nimic. Daca as fi descoperit-o de acum 5 ani, adunam si eu ceva, la cate cumparaturi am facut pentru mine sau pentru prieteni de la marele magazin online... Am tot citit, am tot analizat, e greu, chiar foarte greu. Dar parca nu m-as da batut. Nu neaparat de a castiga din acest lucru, pentru ca imi dau seama ca este imposibil, insa imi doresc un site, sa fie acolo, intre primele 30. Daca voi reusi, nu stiu, voi incerca.

Răspunde cu citat