Dupa cum spune si titlul, si eu o intrebare: Ce crezi ca poti dezvolta pe internet, pentru a face bani? Si in viitor, castigurile sa creasca?
Nu imi vine nicio idee in cap, ma putei ajuta voi, membrii ai acestui forum?
Va multumesc!
Dupa cum spune si titlul, si eu o intrebare: Ce crezi ca poti dezvolta pe internet, pentru a face bani? Si in viitor, castigurile sa creasca?
Nu imi vine nicio idee in cap, ma putei ajuta voi, membrii ai acestui forum?
Va multumesc!
Orice ti-ar spune cineva de pe aici, deja s-a facut. Iti inchipui ca n-o sa spuna nimeni secrete.
Simplu sfat: daca nu ai oarece interes/pasiune pentru domeniul pe care vrei sa-l dezvolti, poti s-o lasi balta de pe acum.
Cu ce buget?
De paste si de craciun tot fac curat prin directoare de articole: la 6 luni gasesc zeci sau sute de domenii abandonate. Cu siguranta ca fiecare a sperat sa scoata bani din el.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Orice, dar pe timp ce trece oportunitatile de a realiza ceva fantastic, măreț și incredibil devin tot mai mici.
Citisesc in urma cu multi ani un articol, ca un baiat a ajuns de la un telefon cumparat pe ebay, intr-un an de vanzari repetate sa detina un Porsche.
A luat un telefon ieftin si l-a pus pe ebay. Datorita unei super descrieri ( facea mereu asta) ori il vindea la un pret mai mare( si apoi cumpara ceva putin mai scump si incerca sa -l vand iar) ori il schimba cu ceva mai scump si repeta procesul. Dupa un an si ceva a cumparat un porsche, care urma sa il vanda/ schimbe cu o casa.
Concluzia e ca e nevoie de perseverenta si munca.
Orice idee pe care o ai e buna , doar sa ai buget mare ca sa poti promova . Daca aduci ceva mai bun decat x intr-un domeniu , il depasesti . Ex : telefoane , masini , etc ... samsung si apple detin piata , dar asta nu ii impiedica pe altii sa faca alte telefoane
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)