Salutare, de ceva vreme website-ul pe care îl administrez e blocat de către Facebook (toate link-urile, etc.) Fanpage-ul aferent website-ului este inaccesibil, nu apare deloc, deși aveam aproape 3000 de like-uri și am folosit serviciul de reclame din facebook. Cred că această blocare se datorează faptului că în urmă cu ceva timp am avut o problemă cu hosting-ul, mai exact website-ul meu fusese infectat cu malware (eu sunt 95% convins că era de la host). De atunci am curățat fișierele problematice, am schimbat hostul, am pus cloudflare, am SSL și o serie de alte pluginuri de securitate.
Am făcut câteva tickete la facebook, dar nu am primit niciun răspuns, majoritatea traficului venea din social media.. A mai pățit cineva? Menționez că am făcut sesizări către facebook în vară și nimic, cam asta au răspuns ei:
Mesaj din iulie 2017We received your report and appreciate your patience as we work to fix technical problems on Facebook. Though we can't update everyone who submits a report, we're using your feedback to improve the Facebook experience for everyone.
To contact us about non-technical issues, please visit the Help Center.
Thanks,
The Facebook Team
De curând am mai făcut o serie de sesizări. Bineînțeles că nu am primit niciun răspuns. Trebuie să menționez că nu am numărul de telefon conectat cu FB, poate exista vreo conexiune între asta și faptul că nu primesc răspunsuri?
A mai pățit cineva așa ceva? Cum ați reușit să rezolvați?

Răspunde cu citat

cred ca au probleme in gestionarea mesajelor.