Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Caut colaborator cu firma

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit Caut colaborator cu firma

Salutare!

Caut colaborator/partener de business pentru dezvoltarea mai multor proiecte (site-uri deja existente) printre care un site de presa online. Site-ul are peste 1 000 de articole, cititori/vizitatori si clienti pentru publicitate insa pentru a-l duce acolo unde ii e locul am nevoie de o echipa si de o forma juridica adecvata.

In afara de continuare muncii la proiectele deja existente pe care le-as aduce in portofoliul partenerului, ma pot ocupa de SEO si promovare online in general (nivel mediu), creare continut si strategii de actiune (nu ma pricep insa la programare se design).

Formula concreta a colaborarii o stabilim prin discutii private. Deci cine e interesat sa isi dezvolte un business existent in directia asta, il astept pe PM.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Sa infiintezi un SRL inseamna ~1000 RON (un SRL-D chiar mai putin si ai si cateva avantaje daca vrei sa faci angajari). De ce nu vrei sa faci pasul asta pentru a nu depinde de nimeni? Just sayin'

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Am avut SRL, stiu cat costa si ce inseamna dar ideea e ca am nevoie de o echipa. Ca one man show te plafonezi si te epuizezi. Sunt lucruri la care ma pricep si lucruri unde as avea nevoie de ajutor.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Pai, nu e mai ok sa ai firma ta, si echipa ta? Care sa lucreze pentru tine, zic. Sau tu ai nevoie mai degraba de investitori?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Site-urile vor fi oferite gratuit firmei partenerului, cu tot cu veniturile din publicitate aferente, deci nu e nevoie sa faca vreo investitie in sensul asta. Sunt lucruri la care ma pricep si lucruri la care nu ma pricep, de asta caut sa ma afiliez unei echipe deja existente decat sa investesc timp, bani si nervi, in crearea "echipei perfecte".

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Salut,
    Vezi sa nu-ti iei teapa si sa schimbi povestea din semnatura...
    Serios vorbesc, la o asemenea colaborare sunt sanse mari sa apara nemultumiri, imediat sau pe parcurs.
    Ce inseamna "site-urile vor fi oferite"? Adica date in folosinta sau in proprietate?
    Intr-adevar e greu sa duci de unul singur mai multe proiecte daca nu ai un ajutor. Dar daca ai venituri si poti investi, lucrurile parca nu mai sunt asa de grele.
    Bafta!

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Interesanta provocare, eu am firma si si poate ar suna tentanta oferta ta, desi cum spunea si colegul Mishu, sunt sanse mari sa apara nemultumiri de ambele parti.

Te inteleg pe de alta parte ca si eu am momente cand mi-as dorii sa imi fac treaba pe care o stiu mai bine si nu sa stau sa alerg dupa contracte, sa zambesc frumos la clienti care se poarta urat cu mine sau alte chestii de genul asta, dar cea mai buna varianta e sa iti faci tu firma si sa incepi sa iti angajezi oameni.
    De asemenea cand vine vorba de angajati... orice ti-ai imagina tu ca este posibil sa faca naspa un angajat cu siguranta iti vor depasii aspteptarile, dar uneori mai ai si noroc de angajati buni, cel putin ulimi 3 pe care i-am avut, am fost multumit de ei.

Sa-mi spui din ce oras esti, poate ne vedem la o discutie daca ajung eu prin Bucuresti sau daca ai norocul sa fi din Ploiesti. Sau daca ajun prin orasul tau, cine stie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut colaborator
    De MiculBucatar în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th August 2016, 12:00
  2. [caut] Caut colaborator pentru SEO/SEM
    De bajomedia în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th January 2016, 19:54
  3. Caut colaborator
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th August 2008, 16:46
  4. Caut colaborator SEO
    De elka în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 17th March 2007, 16:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •