Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: review blog tehnologie

RaduTN este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2016
    Locaţie
    Mioveni, Arges
    Vârstă
    24
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Question review blog tehnologie

Salut comunitate ! Acum doua luni mi-am creat un blog despre tehnologie, pe parcurs am postat cateva zeci de articole si l-am configurat dupa bunul meu plac, insa cand vine vorba de SEO sunt convins ca nu stau bine de loc si vreau ajutorul vostru. Eu folosesc inca de la inceput pluginul Yoast SEO dar nu vad ca urc in PageRank, checkpagerank.net imi spune ca socrul PR-ului este 0... Asa ca vreau sa va intreb ce parere aveti despre acest blog, ce este gresit si ce este ok, daca puteti sa-mi si spuneti cum as putea remedia ce este gresit v-as fi recunoscator.

Blogul se numeste MaximTECH ( MaximTECH - Blog cu si despre IT )

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Salut, Radu, si bine ai venit in 2016!

Pagerank-ul nu mai este relevant (si nu se mai actualizeaza) de mult timp. Acum e mai important DA-ul (doman authority), PA-ul (page authority), CF-ul (citation flow) si TF-ul (trust flow).

Articole vad ca ai. Incepe sa aduci link-uri site-ului (cumpara link-uri/fa schimb de linkuri/cumpara advertoriale/fa schimb de advertoriale).

buzucan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th September 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    30

Implicit

Ca o completare. Poate ar fi bine sa nu mergi pe taram cunoscut de toata lumea si abordat de toti. Domeniul este vast, dar daca ai aproape aceeasi informatie ca pe alt blog... n-aduci nimic nou.
    scriu pe blog cand n-am ce face ..

UrsanCristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st October 2015
    Vârstă
    33
    Posturi
    54
    Putere Rep
    20

Implicit

Personal, piesele din sidebar le-as pune intr-un chenar frumos. Pe urma, din footer as scoate calendarul care mi se pare total irelevant si meniul site-ului care mi se pare prea lung, in locul lor as adauga alte piese mult mai relevante.

Eu mai scriu pe doua site-uri de stiri it, si ceea ce ai tu pe site am scris si eu atunci cand au aparut cu mentiunea ca lungimea lor e aproximativ aceeasi, doar exprimarea difera dar in rest e acelasi lucru. Incearca sa aduci ceva nou, sa te remarci prin ceva anume.
    (e doar o parere personala)

Succes

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

PR-ul se actualizeaza periodic fara a avea vreo data exacta.Se pot lua statistici de pe alte siteuri

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de RaduTN Vezi Post
    Salut comunitate ! Acum doua luni mi-am creat un blog despre tehnologie, pe parcurs am postat cateva zeci de articole si l-am configurat dupa bunul meu plac, insa cand vine vorba de SEO sunt convins ca nu stau bine de loc si vreau ajutorul vostru. Eu folosesc inca de la inceput pluginul Yoast SEO dar nu vad ca urc in PageRank, checkpagerank.net imi spune ca socrul PR-ului este 0... Asa ca vreau sa va intreb ce parere aveti despre acest blog, ce este gresit si ce este ok, daca puteti sa-mi si spuneti cum as putea remedia ce este gresit v-as fi recunoscator.

Blogul se numeste MaximTECH ( MaximTECH - Blog cu si despre IT )
    Salut.

O sa incerc sa fiu cat mai scurt, dar si cat mai obiectiv.

Te sfatuiesc sa incerci sa faci cateva articole cu adevarat serioase, aici ma refer la articole de 2-3000 cuvinte, in care sa parcurgi toate etapele unui: review, unboxing, sau orice alt subiect de IT. Cele mici vor fi doar stirile si noutatile, dar, luand un articol random de la tine de pe site (Kingdom: prezentarea jocului), vad ca e destul de mic, are putine detalii si nu e cu nimic mai special decat alte cateva zeci de pe alte siteuri de IT. Include multe poze, filmulete de pe youtube, poti expune si parerile altora si abordeaza toate punctele unui joc: grafica, gameplay, sound, animatie, personaje, story, etc. Cu ele ai sanse sa rankezi in pozitii de top in Google, sa fie date ca exemple in alte siteuri si de asemenea te ajuta sa-ti cresti valoarea siteului.

Apoi ia si tu cateva pachete de advertoriale de pe bloguri related (daca nu iti permiti, atunci macar fa niste comentarii de calitate si bine structurate pe bloguri/siteuri din nisa), care sa le directionezi catre review-urile tale puternice, catre main page si catre categoriile din site.

Succes cu site-ul!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st April 2015, 20:44
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th March 2013, 17:16
  3. Review blog
    De Tyler în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th February 2011, 09:42
  4. Review-uri pe blog.
    De matei în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0